Қレ ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ |Skyblock Paketi v.1 [ MC-TR ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesala:WGCustomFlag,WGRegionEffects,SpigotUpdates,SocialCitizens/Citizens Var Zaten/,PackListenerApi

Bunlar Gereksiz Plugin Bence
O Pluginler Vip Olan kişiler İçin Kullanılır Örnek :/pet list yazarak vipler'e Açık Petleri Görebilir /pp list yazarak
Viplere Verilen Particel Effectleri Görebilir. Öyle Gereksiz Diye Yargılamayın lütfen. Ve Her Vip'e Farklı Farklı Özellikler verilmiştir Oyüzden o pluginler Yararlıdır.

Kardesim demissinki ; Alıntı Yok demissin ama RondomDisguise'nin icinde prefix'te prefix: '&8[&3Xime&8]' yazmakta, bunun acıklamasını yaparmısın ? kardeşim Xime bir PvP serveriydi...

Kardesim demissinki ; Alıntı Yok demissin ama RondomDisguise'nin icinde prefix'te prefix: '&8[&3Xime&8]' yazmakta, bunun acıklamasını yaparmısın ? kardeşim Xime bir PvP serveriydi...
Böyle Bir Sunucu Oldugunu bile bilmiyorum, Bu paket'de tek bir alıntı var oda Skriptler Dostum.

Dostum Zaten söyledim skriptler Alıntı diye, Pluginler Alıntı degil Sadece .

faction paketi yapın be

Çok Sağlam Yararlı Ve Faydalı Bi Plugin Paketi Olmuş Çok Beğendim.Başarılarının Devamını Dilerim İyi Günler;

Cok Güzel Eline Saglık Ama Hazır Spawn Olsaymış cok iyi olcakdı :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl