Қレ ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ | LOBBY PAKET & MAP 1.8X [TIKLA]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni bi şikayet edermisin ? ağzınızda bir mahkeme donuyor ordan oraya kolay sanıyorsunuz galiba 1-3-5 milyar avukat parası bulup 50-100 tl lik bir paket için şikayet edermisin beni.

Beni bi şikayet edermisin ? ağzınızda bir mahkeme donuyor ordan oraya kolay sanıyorsunuz galiba 1-3-5 milyar avukat parası bulup 50-100 tl lik bir paket için şikayet edermisin beni.
Selam Dostum, Çok komiksin :) İyi Forumlar Gereksiz mesajlar kaldırıcagım.

Senin yaşın kadar benim bu işlerle uğraşmışlığım var yarın paketini değiştirip atacam foruma buyur forum buyur mahkeme hodri meydan
Dostum ben 18 yaşındayım 5 Senedir bu işlerle ugraşıyorum İyi tamam degiştir At canım benim.

Yaptıgın Skyblock paketinide gördük, Çok kaliteliydi emin olabilirsin. Skript vs hepsi çok iyi yani -
O kadar dandik ki artık nasıl indirip kullanıyorlar hayret ediyorum şahsen Neyse yeterli bu kadar yazman
yoksa rapor edicem ve gereksize susturulucaksın. İyi Forumlar

Sanırsam yaşın küçük, bu işleri bilmiyorsun.

Patent hakları sende olmadıktan sonra sevk edemezsin, ayrıca sana ait olmayan içeriği derleyip patent hakkı alamazsın ve yine ayrıca diyelim bir şekilde patent aldın.Plugin sahipleri içerik onlara ait olduğundan seni dava edebilirler.
Öncelikle , Bu KlJavadev Hakkıyla Bu Paketi Yapıyor Sen Karışamassın Alıntı Diyemessin[DOUBLEPOST=1485554377,1485554346][/DOUBLEPOST]
Sanırsam yaşın küçük, bu işleri bilmiyorsun.

Patent hakları sende olmadıktan sonra sevk edemezsin, ayrıca sana ait olmayan içeriği derleyip patent hakkı alamazsın ve yine ayrıca diyelim bir şekilde patent aldın.Plugin sahipleri içerik onlara ait olduğundan seni dava edebilirler.
Öncelikle , Bu KlJavadev Hakkıyla Bu Paketi Yapıyor Sen Karışamassın Alıntı Diyemessin

Basarilar[DOUBLEPOST=1496918166,1496918120][/DOUBLEPOST]Basarilar

Konu Düzeniniz Berbat :( Umarım Daha İyi Yerlere Gelirsiniz

Başarılı Paket.

server başlatma yok nerde acaba

Gerçekten Başarılı Bir Paket Devamını Bekleriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl