Bulundu Қレ ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ | İSTEK PAKETLER ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi Konu Daha Açmıştın Fakat Faliyet Görmedik
MiniGames Sunucuları Nerdeyse Yok Denelicek Kadar
Ozamanlar Forum'u bırakmıştım şimdi tüm paketler hazır onu belirleyerek bir şey yapmayı düşünüyorum[DOUBLEPOST=1490555908][/DOUBLEPOST]
Aga şunu bilki şu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
en güvendiğim ve en sevdiğim pluginer sensin ama en son verdiğin skyblock plugin'i yüzüne şüpheye düşürdün niye dersen o pluginde bi bozukluk vardı aradım aradım bulamadım yere eşya atılmıyordu.Bize ne diyim şöyle güzel bir SkyBlock plugini yaparsan seviniriz.Ya birde yapabilirsen senden birşey istiyorum bana /skylordol yazinca adam eğer ada leveli 2000 levelse olucak sonra /skykingol yazinca adam eğer ada leveli 3000 levelse olucak /skymasterol yazinca ada leveli 4000 levelse olucak bunu bana yaparmısın veya yapacağın pluginin içine koyarmısın?
O Paket'de bir problem yoktu KansızKurt Dedigi Gibi NoDrop sildigin zaman sorun kalkıcaktı .
Ve Size paketi verdigim zaman sorunsuz çalışıyordu lakin zaman ilerletikçe yeni plugin.jar ları devreye
Giriyor bu nedenle eski plugin.jar'lar eskiyor ve hatalar ile karşı karşıya kalabiliyorsunuz yani bu durumda benim yapabilicegim hiç birşey yoktu Tamamiyle Pluginler'den kaynaklanıyordu .

Moderatör tarafından düzenlendi:
Senin kim oldugunu bile bilmezken gelip beni burada aşagılaman çok saçma ben sana sunucu ip veriyim
Gel bak bakalım senin plugin paketlerin mi ? Neyin peşindesin bilmiyorum ama çok saçma konuşuyorsun ve burada ki kişiler yanlış anlıyor ! Ben bu paketi alıntı yaptım evet ama Deichor Adlı kişi'den ! Ve Oda ChestCommand'dı[DOUBLEPOST=1490555759,1490555582][/DOUBLEPOST]
Ozamanlar Forum'u bırakmıştım şimdi tüm paketler hazır onu belirleyerek bir şey yapmayı düşünüyorum[DOUBLEPOST=1490555908][/DOUBLEPOST]
O Paket'de bir problem yoktu KansızKurt Dedigi Gibi NoDrop sildigin zaman sorun kalkıcaktı .
Ve Size paketi verdigim zaman sorunsuz çalışıyordu lakin zaman ilerletikçe yeni plugin.jar ları devreye
Giriyor bu nedenle eski plugin.jar'lar eskiyor ve hatalar ile karşı karşıya kalabiliyorsunuz yani bu durumda benim yapabilicegim hiç birşey yoktu Tamamiyle Pluginler'den kaynaklanıyordu .
+ /wild Yazınca Yeni bir dünya vesayre açılıyordu, bunun çözümleri paketin yorumlarında Vardır

Beyler burası kavga veya laf atışma ortamı değil aynı zamanda konuyu dahada kirletmeleyim lütfen sorun varsa özelden yazışın veya başka biryerden yazışın konu amacı dışına çıkıyor.

Senin kim oldugunu bile bilmezken gelip beni burada aşagılaman çok saçma ben sana sunucu ip veriyim
Gel bak bakalım senin plugin paketlerin mi ? Neyin peşindesin bilmiyorum ama çok saçma konuşuyorsun ve burada ki kişiler yanlış anlıyor ! Ben bu paketi alıntı yaptım evet ama Deichor Adlı kişi'den ! Ve Oda ChestCommand'dı[DOUBLEPOST=1490555759,1490555582][/DOUBLEPOST]
anladım peki yapabilirmisin istedigim skriptleri ?[DOUBLEPOST=1490556416][/DOUBLEPOST]
anladım peki yapabilirmisin istedigim skriptleri ?
Beyler burası kavga veya laf atışma ortamı değil aynı zamanda konuyu dahada kirletmeleyim lütfen sorun varsa özelden yazışın veya başka biryerden yazışın konu amacı dışına çıkıyor.
tamam dayı kusura bakma bir kural çiğnediysem özür dilerim

anladım peki yapabilirmisin istedigim skriptleri ?[DOUBLEPOST=1490556416][/DOUBLEPOST]
anladım peki yapabilirmisin istedigim skriptleri ?

tamam dayı kusura bakma bir kural çiğnediysem özür dilerim
Ben Skript'den anlamıyorum bunun için @Skript_TR ile iletişime geçebilirsin ben Paket yaparım gerekli
Factions veyada Skyblock için Skriptleri bulup atarım Dostum.

Konudaki konu dışı mesajlar kaldırılmıştır.

Factions veya Skyblock veya Survival games yaparsan belki çok tutulur.

Konuya gelen cevaplar alınmıştır konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl