Tanıtım JustOneMore - Oyuncu slotunuzu oyuncu sayınızdan 1 fazla yapın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FreadFries

Tasarımcı (Yankılı)
Yazar Şefi
MinePass
Elmaslar
221
Minecraft
Furkan0936

Discord:

freadfries

Minecraft Sürümleri
1.8 & 1.19.3 - 1.21
Sunucularda slotlar, bir sunucunun ne kadar oyuncu alabildiğini gösterir. Bu slot sayısı bazen sunucu sahibinin sunucusunu barındırdığı şirkete bağlı olarak ayarlıdır, bazen de sunucu sahibi direkt olarak bu değeri değiştirebilir. Bu slot kişisel tercih olarak bırakılmıştır. İsterseniz 500 yapın, isterseniz 5000 yapın, isterseniz 2024 yapın. Fakat bazı sunucularda bu değer oyuncu sayısının 1 fazlası oluyor. Bunu kalkıp her oyuncu girip çıktığında değişemezsiniz. Peki nasıl yapacaksınız? İşte tam da bu konuda bahsedeceğim eklenti ile.
Ben Furkan, ve forumun editörü olarak sizlere JustOneMore adlı eklentiyi tanıtacağım. Bu eklenti sayesinde kafanızda sürekli dolanan o soru işaretini buradan bir Ender incisi bağlayıp yollayacağız. O zaman gelin, eklentiye bi' göz atalım.
1729369814873.webp

Slotu 20 olan bir sunucu
1729369886678.webp

Slotu oyuncu sayısından 1 fazla olan bir sunucu

- Kurulum
Eklenti hiçbir katı zorunluluk gerektirmez. Yani eklentiyi aşağıda mevcut olan linkten indirip sunucunuzun eklenti klasörüne attıktan sonra sunucunuzun açık olması durumunda sunucunuzu kapatıp tekrar açtığınızda eklenti yüklenmiş olacaktır.
Eklentiyi bu link üzerinden indirin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

- Özellikler
Bu alt başlığı neden açtığımı ben de pek bilmiyorum... Fakat burda değinebileceğimiz bir özellik varsa o da eklentinin Velocity, BungeeCord ve Waterfall yazılımlarını desteklemesidir. Bu yazılımları kullanıyorsanız eklenti çalışacaktır.
Bunun dışında eklenti "vanish", yani yok olma eklentileri ile de uyumludur. Bu sayede "vanish" durumunda olan bir oyuncu hesaba katılarak oyuncu sayısı hesaplanacak.
Eklenti ayrıca açık kaynaklıdır.

- Konunun Sonu
Konunun sonuna geldik, artık sunucunuzun maksimum slotunu nasıl oyuncu sayısından bir fazla yapabileceğinizi biliyorsunuz. Gidin ve kankalarınıza hava atın!
Dinlediğiniz için teşekkürler; bir sonraki açtığım konuda görüşmek dileği ile iyi oyunlar ve iyi günler diliyorum; sağlıcakla kalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl