XsKiqsX
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 9
- Minecraft
- Archillelas
Son düzenleme:
Sunucu VDS yani slot sınırı yok. Mapimiz vardı üstelik çok güzeldi ama sunucuda orun çıktı. Sunucuyu yenilemek zorunda kaldık. Bu haritayı kullanıyoruz.1.Slot sayısını çok abartmışssınız ram e göre
2.Map size ait bir map olsaydı daha iyi olurdu.
elimde çok beğendimgim 2 adet mapim var birini sizle paylaşabilirim (karsılıgında bişe istemiyorum)Sunucu VDS yani slot sınırı yok. Mapimiz vardı üstelik çok güzeldi ama sunucuda orun çıktı. Sunucuyu yenilemek zorunda kaldık. Bu haritayı kullanıyoruz.
Paylaşırsan sevinirim. Sunucu sınırını düşürürüz.elimde çok beğendimgim 2 adet mapim var birini sizle paylaşabilirim (karsılıgında bişe istemiyorum)
biliyorum batıhost sunucum vardır zaten slot sınırını sınırsız yapabiliyoruz ama bu oyuncu girdikçe ram maffolcak bunu söylemek istiyorum
Skype adresimi ekleyin yeterli. mazlum.ozhnPaylaşırsan sevinirim. Sunucu sınırını düşürürüz.
Slot sayısı İki yüze (200) düşürüldü.[DOUBLEPOST=1427471230,1427397814][/DOUBLEPOST]GÜNCELSlot sayısını çok abartmışssınız ram e göre
İyiymis.Slot sayısı İki yüze (200) düşürüldü.[DOUBLEPOST=1427471230,1427397814][/DOUBLEPOST]GÜNCEL
+Sunucuya Silahlar Eklendi
Tam şu anda yazarken 20 kişi vardı.Şuanlık Serverin Durumu Nasıl?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!