JPremium Güvenilir Mi? Yoksa AuthMe' ye Mi Geçeyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enesutku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 524

enesutku

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
enesutku

Discord:

enesutku#2034

Merhaba, JPremium kullandığım bir sunucum var. Floodgate ile uyumluymuş dolayısıyla bedrock oyuncuları da isminin başında "." varken sunucuya girebiliyorlar. Fakat JPremium' da şöyle bir olay var:
Bedrock oyuncuları direkt giriş yapıyor. Şifre gerekmiyor. TLauncher' da falan ismimin başına nokta koyarak girmeye çalıştım fakat almadı.

JPremium güvenilir midir? Herhangi biri bir şekilde kendini bedrock gibi gösterip mobil oyuncuların hesaplarına girebilir mi?

Başlarında "." olması çoğu kullanıcı için sorun olmuyor fakat AuthMe' ye geçersem bundan da kurtulacağım.

(Konu yanlış yere ise rica etsem taşır mısınız)

Merhaba, JPremium kullandığım bir sunucum var. Floodgate ile uyumluymuş dolayısıyla bedrock oyuncuları da isminin başında "." varken sunucuya girebiliyorlar. Fakat JPremium' da şöyle bir olay var:
Bedrock oyuncuları direkt giriş yapıyor. Şifre gerekmiyor. TLauncher' da falan ismimin başına nokta koyarak girmeye çalıştım fakat almadı.

JPremium güvenilir midir? Herhangi biri bir şekilde kendini bedrock gibi gösterip mobil oyuncuların hesaplarına girebilir mi?

Başlarında "." olması çoğu kullanıcı için sorun olmuyor fakat AuthMe' ye geçersem bundan da kurtulacağım.

(Konu yanlış yere ise rica etsem taşır mısınız)
Authme pluginini kullanman daha mantıklı olabilir.

Authme Her Açıdan Daha İyi.

JPremium eşi benzeri olmayan bir şifreleme methoduna sahiptir, tavsiye ederim fakat AuthMe için daha kolay destek alırsınız.

pin promt ekle giren oyuncu bide ekranda pin girsin konu çözülür

Şahsen Ben Uzun Süredir NexAuth Pluginini Kullanıyorum Gerçekten de Tavsiye Ediyorum.

Merhaba, konu çözüldüyse lütfen 48 saat içerisinde bilgilendirin.

İyi forumlar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl