JPanel gibi bir plugin kodluyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bydvops

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
18
Minecraft
bydvops

Discord:

BYDvops#3587

JPanel gibi bir pl kodluyom sizce ne ekliyim suan bir example cıkartım ama biraz fikir lagzim ?
Screenshot_2020-02-27-16-30-04.png
Screenshot_2020-02-27-16-32-39.png
Screenshot_2020-02-27-16-32-42.png

Son düzenleme:

Bence ilk örneklerini buraya sunman daha doğru olur. Çünkü bahsettiğin şeyi bilmeyen birçok kişi olabilir ki bilsinler de fikir sunsunlar ;)

Bence ilk örneklerini buraya sunman daha doğru olur. Çünkü bahsettiğin şeyi bilmeyen birçok kişi olabilir ki bilsinler de fikir sunsunlar ;)
JPanel kısaca web panel gibi sunucuya bir eklenti kuruyorsunuz daha sonra eklentiye bir hesap ekliyorsunuz bu bir yönetici hesabı oluyor daha sonra kurduğunuz sunucunun ip adresini kullanarak web panele internettin olduğu her yerde erişmiş oluyorsunuz ki bence çok pratik ve güzel bir olay.

Eğer fikir belirtmem gerekirse şunlar eklene bilir;
Dosya Yöneticisi: Yani dosyaları düzenleye bildiğimiz, dosyaları sile bildiğimiz, dosyaları kayıt edebildiğimiz bir dosya yöneticisi olabilir.
Hesap ekleme: Yetkilerini ayarlaya bildiğimiz bir hesap ekleme kısmı olabilir adını, kullanıcı adını, şifresini vs.
Konsol: Bunu açıklamama gerek yok sanırım.
Eklenti yükleme: Bu eklenti ile yeni bir eklentiekleye bilir.
Eklenti Silme: Eklenti sile biliriz diyeceğim ancak sunucu kapanmadan eklenti eklenmiyor bildiğim kadarıyla ki sunucu kapanırsa panelde gider yani bu olmaz ama olursa güzel olabilir.

Yani benim aklıma gelen bunlardı tabii ne kadarını yapa bilirsin veya yapıla bilir mi bilemiyorum. Kolay gelsin.

tmm şimdi bak :) Böyle Bşey Oldu Şimdilik :) saddsadsa
Taraycının Diline Göre Metin değişsin filan yapacaktım ama onu bir köşeye yazdım :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

JPanel kısaca web panel gibi sunucuya bir eklenti kuruyorsunuz daha sonra eklentiye bir hesap ekliyorsunuz bu bir yönetici hesabı oluyor daha sonra kurduğunuz sunucunun ip adresini kullanarak web panele internettin olduğu her yerde erişmiş oluyorsunuz ki bence çok pratik ve güzel bir olay.

Eğer fikir belirtmem gerekirse şunlar eklene bilir;
Dosya Yöneticisi: Yani dosyaları düzenleye bildiğimiz, dosyaları sile bildiğimiz, dosyaları kayıt edebildiğimiz bir dosya yöneticisi olabilir.
Hesap ekleme: Yetkilerini ayarlaya bildiğimiz bir hesap ekleme kısmı olabilir adını, kullanıcı adını, şifresini vs.
Konsol: Bunu açıklamama gerek yok sanırım.
Eklenti yükleme: Bu eklenti ile yeni bir eklentiekleye bilir.
Eklenti Silme: Eklenti sile biliriz diyeceğim ancak sunucu kapanmadan eklenti eklenmiyor bildiğim kadarıyla ki sunucu kapanırsa panelde gider yani bu olmaz ama olursa güzel olabilir.

Yani benim aklıma gelen bunlardı tabii ne kadarını yapa bilirsin veya yapıla bilir mi bilemiyorum. Kolay gelsin.
cok sağol yukarı resim bıraktım şimdilik böyle yapıyorum tasarım olarak :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl