Bulundu jossianNW Yetkili alımları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jossian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.107
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jossian

jossianNWTR
Elmaslar
46
Minecraft
jossian

Discord:

jossian#7521

jossiannw.png
Merhaba, ben Egemen.
jossianNW Çekirdek (HUB) Sunucumuza yetkili arıyoruz.

Yetkili başvuru şartları:
1)
14 Yaş ve üzeri olmalı.
2) Saygılı olmalı, yalan atmamalı, küfür etmemeli.
3) Discord adresi olmalı ve aktif bir şekilde kullanmalı.
4) Diğer yetkililer ve oyuncular ile iyi geçinmeli kimseyi kıskanmamalı.

Sunucumuzda alım olan yerler:
Admin
Moderatör
Mimar
Rehber

Başvuru forumu:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

NOT: LÜTFEN 1'DEN FAZLA BAŞVURU YAPMAYIN, YAPAR İSENİZ TÜM BAŞVURULARINIZ REDDEDİLECEKTİR.

Merhaba Adım Taha Avcı 14 Yaşındayım Craftriseda Skripterlik Ve Mimar Olarak Çalıştım Ayrıca Kendi Serverimde Pluginnerlik Yapmıştım Mimar Admin Moderatör Veya Rehber Olarak Çalışabilirim Fakat Kendimi Mimar da Daha iyi olarak görüyorum

Merhaba Adım Taha Avcı 14 Yaşındayım Craftriseda Skripterlik Ve Mimar Olarak Çalıştım Ayrıca Kendi Serverimde Pluginnerlik Yapmıştım Mimar Admin Moderatör Veya Rehber Olarak Çalışabilirim Fakat Kendimi Mimar da Daha iyi olarak görüyorum
CraftRisede Mimar Olmanız İçin 10 Fırın Ekmek Yemeniz Lazım Yalan Dolanla İş Başaramazsınız!

Gerekli başvuru yapılmıştır,kontrol edilmesini arz ederim.

Arkadaşlar tüm başvuruları teker teker kontrol ediyorum. Şuanda 1 admin, 2 moderatör, en az 2 mimar, 3 rehber alımı kalmıştır.
Bir de youtuber olursa iyi olur =)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

iletişim adresiniz mevcut mu ?
Discord, mail vs.

Merhaba adım Barış Mert 15 yaşındayım büssürü serverede rehberlik yaptım modluk yaptım sonra kendi serverimi kurdum kapadım
mod yada admin olaraka çalışabilirim ama kendimi mod olarak görüyorum servere faydam %85 İyi günler

Merhaba adım bekir 16 yasındayım daha önceden limopvp de yeni acılacak eski cağ yapımlarında görev aldım bi aralar kendi sw vardı gün 25 online vardı boyle burdan iletisime gecersiniz bekir.glr#7500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl