JoinMessagePlus|TURK Yapimi|Full Configuration|Kolay Kullanim|

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hemkineki

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
znnkJ6.png

Merhaba değerli forum üyeleri
Ben Hemkineki
Bugün sizlere yazdigim bir Plugini tanitacağım
Pluginin Mantığı aşırı derece basit
Oyuncular oyuna girince 3 yol ile istediğiniz mesajları gönderiyorsunuz
Ister TITLE
Ister BROADCAST
Ister OZEL MESAJ
Pluginin cok rahat kullanılabileceğini düşünüyorum altta kullanımından bahsedeceğim
Bu Plugin sayesinde 2-3 Farklı Plugin kullanmanıza gerek kalmadan tek Pluginide isinizi halledeceksiniz :)
vZXy4z.png

Plugins>JoinMessagePlus>Config.YML
Kod:
#Oyuncu girince herkese mesaj gitsinmi ? gidecekse True gitmeyecekse False
BroadcastMesaji: True

#Oyuncu girince broadcast mesaji gidiyorsa ne yazsin ? Oyuncunun adi icin /oyuncu yazmaniz yeterlidir
BroadcastMesaj: '&6Aramiza &4/oyuncu &6adinda bir kahraman katildi'

#Oyuncu girince oyuncuya Title mesaji gonderilsinmi ? Gonderilecekse True gönderilmeyecekse False
TitleMesaji: True

#Oyuncu girince title gidecekse ne yazsin ? Oyuncuyu belirtmek için /oyuncu - Renkler isim seklinde girilmeli ve büyük olmalıdır örn: RED
TitleMesaj: 'Sunucuya Hosgeldin!'
SubTitleMesaj: '/oyuncu'

#Oyuncu girince sadece oyuncuya mesaj gitsinmi ? Gidecekse True gitmeyecekse False
GirisMesaji: True

#Oyuncu girince eger mesaj gidecekse ne yazsin? Oyuncuyu belirtmek icin /oyuncu alt satira gecmek icin /altsatir
GirisMesaj: '&6Merhaba &4/oyuncu /altsatir &6Sunucuya Hosgeldin /altsatir &6Burasi BlaBlaNW! /altsatir &6Hadi kazanmaya basla'
vZXy4z.png

Yetkiler
*JoinMessagePlus.Admin
-/JoinMessagePlus Reload
İle Configi yenilemek icin gereken yetkidir
vZXy4z.png

Nasıl Kullanırız ?
Config İ sayesinde aşırı derece rahat Birşekilde mesajları ayarlamanız mümkündür eğer istediğiniz özeliklerin yanına TRUE koyup istemediklerinizin yanına FALSE koymanız gereklidir eğer etkin birşeyde oyuncu adından bahsedecekseniz /oyuncu koyarsanız o /oyuncu yerine oyuncunun adı gelecektir Oyuncuya gidecek özel mesaj eğer açıksa /AltSatir yazarak bir altsatira geçiş yapabilirsiniz :)

vZXy4z.png

Indırme Linki
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Total Linki
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

vZXy4z.png

Kullanan Sunucular
-Yok OZEL MESAJ yolu ile sunucunuzu ekletebilirsiniz
vZXy4z.png

Bug Bulursanız forum üzerinden özel mesaj ile bildirmeniz yeterlidir indirenler konuyu takip etmeyi unutmasınlar en kısa sürede Plugine büyük bir GÜNCELLEME ekleyeceğim :)
IYI FORUMLAR
YORUMLARINIZI BEKLERIM :)
Not: Oyun Ici Resimler kisa sürede eklenecektir
vZXy4z.png

Başarılı bir eklenti olmuş sonunda güzel bir türk eklentisi.

Şimdi dikkat ettim bu konular neden hala açık ? Önceden kapatılmasını rica etmiştim.

Bu hesaptanda yazıyorum. Konu kapatılsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl