Game of Crafts
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 8
mudlusamoi#5646
Titles:
Level1:
Name: Level1
ShortName: '{level} Madenci'
ChatColour: BLACK
levelReq: 1
Hocam bunu ben de düşünmüştüm, fakat her level için eklemek hafif kastırabilir hem insanı hem sunucuyu. Title sistemi sonradan geldiğine göre bence bi boolean ayarıyla geçiş yapılabiliyordur.bu eklentiyi diyorsanız;Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
titleConfig.yml kısmından ayarlayabilirsiniz.
Bende tam emin değilim ama bu şekilde yaparsanız olabilir.Kod:Titles: Level1: Name: Level1 ShortName: '{level} Madenci' ChatColour: BLACK levelReq: 1
mudlusamoi#5646
Hocam şöyle dener misiniz ?Hocam bunu ben de düşünmüştüm, fakat her level için eklemek hafif kastırabilir hem insanı hem sunucuyu. Title sistemi sonradan geldiğine göre bence bi boolean ayarıyla geçiş yapılabiliyordur.
Titles:
Level:
Name: Level
ShortName: '{level} Madenci'
ChatColour: BLACK
levelReq: 1
Madenci yazmaya gerek yok hocam,Hocam şöyle dener misiniz ?
Gerekli level 1 diyor. Yani 1 level olunca bu prefixi alıcak ama her level atladığında shortname kısmındaki variable sayesinde değişicek. Yani böyle yaparsak olabilir.Kod:Titles: Level: Name: Level ShortName: '{level} Madenci' ChatColour: BLACK levelReq: 1
Level:
Name: {level}
ShortName: '{level}'
ChatColour: Green
levelReq: 0
mudlusamoi#5646
Benimde bir bilgim yok ancak belki size @bertek41 yardımcı olabilir.Madenci yazmaya gerek yok hocam,
şu haliyle denedim fakat o variable hooklamak için galiba. Yani level göstermiyor başka yazılar gösteriyor.Kod:Level: Name: {level} ShortName: '{level}' ChatColour: Green levelReq: 0
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!