SalihGüdücü
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 29
- Minecraft
- Launa
- X
- SyTaxes
Discord:
'Réi#0232
'Réi#0232
Yorumlarında üyeleri sürekli discord'a çekiyorsun bunu yapma.Discorddan ulaşabilme ihtimalin varsa yardımcı olabilirim.
İyi forumlar dilerim.
İstediğin üyeye sorabilirsin ben burda ne discord grubuma çekiyorum ne de başka birşey yapıyorum bugün görüştüklerimin hepsine de yardımcı oldum.Kötü bir amacım olduğunu düşünüyorsan o da senin düşüncen.İyi günler dilerim.Yorumlarında üyeleri sürekli discord'a çekiyorsun bunu yapma.
Discord üzerinden yardım etmek yerine buradan yardım edersen bu sorunu yaşayan diğer arkadaşlarda çözmüş olur.
Yardımını buradan yapmalısın . Bir çok kişiye bununla ilgili uyarılar verildi diğer bir destek konusunda forum üzerinden yardım edersen daha iyi olur.İstediğin üyeye sorabilirsin ben burda ne discord grubuma çekiyorum ne de başka birşey yapıyorum bugün görüştüklerimin hepsine de yardımcı oldum.Kötü bir amacım olduğunu düşünüyorsan o da senin düşüncen.İyi günler dilerim.
Tamamdır.Önerin için teşekkür ederim.İyi günler dilerim.Yardımını buradan yapmalısın . Bir çok kişiye bununla ilgili uyarılar verildi diğer bir destek konusunda forum üzerinden yardım edersen daha iyi olur.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!