Çözüldü Jobs Reborn V4.6.1 Acil Yardım! Plz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wontis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 895
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wontis

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Jobs Reborn diye gelişmiş bir meslek plugini buldum. Bu plugini baştan başlayarak türkçeleştirdim 1 gündür uğraştım. Fakat denememiştim. Denediğimde adeta sarsıldım :). Plugin çalışmıyor. Wootcutter adında bir mesleğe katılıyorum yani oduncu, elmas balta ile ağaç kesiyorum ve ne ekranda gelen para mesajı, ne /money yazdığımda para artışı ne de /jobs stats yazdığımda ilerleme hala meslek ilerleme deneyim puanı aynı. Acil bir el atabilir mi bu plugini bilenler. Biraz plugini bana kısaca açıklarsa çok mutlu olacağım.
Sunucumdaki pluginler: Essentials - Jobs Reborn - Chest Command - Authme - ProtocolLib - Vault - SkQuery - Skript - Authme. Sadece bu pluginler var. Sunucu açıkken plugin klasörüne iconomy atıp /reload çektim. Kırdığımda hala sonuç yoktu ve iconomyi kaldırdım. Acil yardım lazım !

EDİT: Sorunu çözdüm. Sorun pluginle alakalı. Jobs reborn bütün versionsları 1.8.x-1.13 uyumlu olarak yazılmış. Fakat bütün versiyonlarını yeniden eskiye denedim. Sunucum 1.8.8 Spigot ve bu versiyonda çalışmıyorlar. Sizinde denemeden benimle aynı hataya düşmemeniz için çalışan sürümü söyliyim. 1.8.8 Spigotta Çalışmayan versiyonlar: 4.7.0 - 4.6.2 - 4.6.1 - 4.6.0
Bunun altındaki versiyonlar çalışır herhalde şuan yüklediğim versiyon 4.5.4 ve çalışıyor. Artık türkçeleştirmeyi baştan sona tekrar düzenlemek zorundayım.
Konum kapanabilir.

Son düzenleme:
Sen çeviri yapmadan önce çalışıyor muydu plugin?

Sen çeviri yapmadan önce çalışıyor muydu plugin?
Onu da düşünüp pluginin oluşturduğu jobs klasörünü sildim. iconomy adlı plugini yükledim. Ve sunucuyu açtım. Deneme yaptığımda sonuç aynıydı. Türkçeleştirme yaptığım klasörü kendim oluşturup pluginin jarına attım kendisi oluşturuyor yani ben dilini ayarlamadıkça kendi orjinal dilini kullanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl