Çözüldü jetsminions madenci minyon yükseltme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan growning
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 675
  • Etiketler Etiketler
    minyon
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

growning

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
13
Minecraft
growning

Discord:

growning

merhaba ben jetsminions kullanıyorum. madenci minyon sadece önündeki bloğu kırıyor ya
2. seviyeye yukseltince onundeki iki blogu kırsın 3. seviyede onundeki 3 blogu kırsın böyle bişey mümkünmüdür?

Madenci minyonun ymlsini veya config dosyasını atar mısınız bir göz atalım veya eklenti sahibine sorabilirsiniz bunu.

burada hepsi

Ekli dosyalar

Zaten normali dediğin gibi olması gerek yoksa saçma olurdu kırmamasının bi nedeni vardı sanki ama hatırlayamadım.

Hocam yukseltebildiginiz ne kadar seviyesiz var ? Ve 2. Seviye yapınca yine tek blok mu var hatırladığım kadarıyla eklentinin kendisi zfn bunu yapıyor

yani iki blok ve üç blok kırdıramazmıyız

Hocam yukseltebildiginiz ne kadar seviyesiz var ? Ve 2. Seviye yapınca yine tek blok mu var hatırladığım kadarıyla eklentinin kendisi zfn bunu yapıyor
iki seviye var yükseltilebilir

2. Seviyede yine tek blok kırıyor anladığımı kadarıyla
Görüldüğü kadarıyla madenci minyon kırdığı şeyi erimiş olarak alıyor seviye yükseltse bile bunun hızını belirler. Blok çarpanı belirtilmemiş. Büyük ihtimalle kazıcı ile madenci minyon farklı.

Görüldüğü kadarıyla madenci minyon kırdığı şeyi erimiş olarak alıyor seviye yükseltse bile bunun hızını belirler. Blok çarpanı belirtilmemiş. Büyük ihtimalle kazıcı ile madenci minyon farklı.
aynen hocam işte biz buna iki blok kırma ekleyemezmiyiz ?

Elimde avcı, toplayıcı, besleyici, oduncu, çiftçi, balıkçı, satıcı olan minyon paketi var.

Sadece oduncu 2x 4x 6x kırıyor ama blok için yapanı yok.

İstediğiniz şey farklı eklenti büyük ihtimal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl