SakarJoJukYT
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 67
- Minecraft
- NotKaiser
Discord:
dusuncesiz
dusuncesiz
Son sürüme güncelleyin.JetsMinion plugini çalışmıyor son sürümünüde indirdim orjinalda ama çalışmıyor (sunucu paper sürümüm 1.20.1)
dusuncesiz
Son sürümünü indirdim kurdum hiçbirşey değişmediSon sürüme güncelleyin.
dusuncesiz
Son sürümü indirdikten ve kurduktan sonra tam olarak logu tekrar iletin. Lütfen tam olarak iletmeye dikkat edin. Destek Ekibi üyelerimiz ilgilenicektir.
Eklenti güncellenmemiş. İlettiğiniz link üzerinde v7.9.10 sürüm belirtilirken güncel sürümHata veriyor aynı şekilde hatanın mesajını hastebin olarak bıraktımDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
dusuncesiz
Eklenti güncellenmemiş. İlettiğiniz link üzerinde v7.9.10 sürüm belirtilirken güncel sürüm
olarak belirtilmiştir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Belirttiğim üzere destek ekibimizin sizlere daha kolay yardımcı olabilmeniz adına sizlerden log dosyasının tamamını isteyeceklerdir.
taheren1016
Teşekür ederim gerçekten ufacık şeyden gözümden kaçmış ben config dosyasını silmemişim şuanda sorunsuz şekilde çalışıyor teşekürler ayrıyetten bi sorum daha olucakta sorun olurmu başka bi konu daha açmak istemiyorumda.
dusuncesiz
Hocam çiftçi v6 plugini hakındada plugin hata vermiyor ama /çiftçi yazıyorum "Çiftçi koymak için kendi bölgende olman gerek" diyor fakat kendi adamdayım nerde hata anlamadım herhangi bi hata kodu vs. düşmüyor konsola ama çiftçide alamıyorumSorunuz nedir ?
taheren1016
dusuncesiz
Direkt config dosyasını attımO plugini cok uzun zamandır kullanmadım fakat bir hatası mevcut diye hatırlıyorum yapılandırma fosyalarından kapanabiliyor olabilir örnek bir yapılandırma paylasabilirsmisiniz.Ayrıca ciftici yetkilierimi verdiginizden emin olunuz.
taheren1016
allowed-worlds:
- SuperiorWorld
auto-create-farmer: false
dusuncesiz
adaların olduğu dünya ile derken anlayamadım superiorskyblock sadece o dosyayı oluşturmuşki neyi gösterebilirim ada olarak anlayamadım hocamBurdaki dünyayı adaların olduğu dünya ile değistirirmisiniz.Kod:allowed-worlds: - SuperiorWorld
Bu degeri true yaparmısınız ayrıcaKod:auto-create-farmer: false
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!