Proje Jerry | Hypixel Auction Bot | Autobuy, Autolisting

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Senpai

Züm... Zümrü... Zümrüt...
Yasaklandı
Elmaslar
341
Minecraft
NaN2
Zamanında ücretli olarak sattığım bir Hypixel Auction Bot. Rakiplerine göre gözle görülebilir bir hız farkı var. Kod kısmında meraklı olanlar veya kullanmak isteyecek rahat bir şekilde kullanabilir, şuana kadar herhangi bir ban kaydı yok ve 1 haftada sadece tek başıma 2.1B coin yaptığımı biliyorum günde 3-4 saat açık bırakarak. Sanırım son SkyBlock güncellemesinde Booster Cookie check yaparken kullandığımız metodda bir değişiklik olmuş, bu gece veya yarın düzelteceğim.

NOT: En fazla verim için botu Chicago VDS'de ve Cofl Premium ile kullanmanız gerekiyor
NOT 2: MicrosoftAuthServer ile Minecraft hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor, kodda herhangi bir external backend yok, bilgisayarınızda izole çalışıyor, güven problemi olacak arkadaşlar için söylüyorum.
NOT 3: Zamanında satışını yaptığım için login / register sistemi var, kaynak kodlarını paylaşırken external API'leri kaldırdım ama login / register kısmını kaldırmaya çok üşendim. Yani tamamen dummy bir sistem, tekrardan, herhangi bir external API kullanılmıyor.

Özellikler:
Fail Safe (kick, ban, staff check vb)
Auto Buy (cofl configiniz ile senkronize çalışıyor, flip düştüğü an satın alıyorsunuz)
Auto List (satın aldığınız ürünleri otomatik vergisini vs çıkartıp beklenen profite geri auction açıyor)
ve fazlası

Github Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1766417823037.webp
1766417836010.webp

1766417861393.webp

1766417871908.webp

1766417963594.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl