JellyMC
Play.JellyMC.Xyz
- Elmaslar
- 11
- Minecraft
- Emert1484
Discord:
Emert1484#8746
Merhaba arkadaşlar,
Biz sunucumuzu açtık gelenlerde oldu çıkanlarda oldu fakat yetkili kadromuz dar olduğu için oyunculara yetemedik bu yüzden bu konuyu açma gereği duyuyorum. Yetkili olarak alınacaklar ilk önce rehber olarak işlerine başlayacaktır. Ardından ilgi alanlarına terfi edileceklerdir.
Kabul eden ve şartları yerine getirenler bana buradan yorum ile veya discorddan (Emert1484#8746) ulaşsın.
Şartlar;
Biz sunucumuzu açtık gelenlerde oldu çıkanlarda oldu fakat yetkili kadromuz dar olduğu için oyunculara yetemedik bu yüzden bu konuyu açma gereği duyuyorum. Yetkili olarak alınacaklar ilk önce rehber olarak işlerine başlayacaktır. Ardından ilgi alanlarına terfi edileceklerdir.
Kabul eden ve şartları yerine getirenler bana buradan yorum ile veya discorddan (Emert1484#8746) ulaşsın.
Şartlar;
Oyunda uzun süre durabilmeli Oyuncular ile anlaşailmeli Herkese karşı saygılı olmalı +15 Yaş sahabi olmalı (Anlaşma problemleri olmasın diye) İlgi alanı olmalı (Pluginer,Skripter,Builder,Web Tasarım,Tasarım,Reklam Uzmanı,Youtuber) İlgi alanlarında uzman olmalı YardımSever olmalı |