e Olmak İstediniz: (builder - moderatör - admin-reklamcı-youtuber):Admin Yada Moderator
Ad/Soyad;Taha Kaya
Yaş;17
İletişim adresi (Skype/E-mail vb.):skype:tahaqkaya
Nerde Yetkili Olmak İstersiniz ?(PVP - EggWars - SkyBlock):EggWars O Olmazsa PvP
Daha Önce Hangi Sunucularda Çalıştınız;Bir Çok Deneyimim Oldu 11 Yaşımdan beri Minecraft Oynuyorum 12 Yaşımdan Beri Sunucu Alımlarıyla Uğraşıyorum Bir Çok SUnucuda Yetkili Oldum ama Ortalama Olarak 30 Sunucuda Moderator 10 Sunucuda Builder ve 70 SUnucuda Admin Oldum Kesinlikle Bu Oranlar Ortalamadır Gerçek sayı Bunlardan Fazla Olabilir[DOUBLEPOST=1502211362,1502211180][/DOUBLEPOST]e Olmak İstediniz: (builder - moderatör - admin-reklamcı-youtuber):Admin Yada Moderator
Ad/Soyad;Taha Kaya
Yaş;17
İletişim adresi (Skype/E-mail vb.):skype:tahaqkaya
Nerde Yetkili Olmak İstersiniz ?(PVP - EggWars - SkyBlock):EggWars O Olmazsa PvP
Daha Önce Hangi Sunucularda Çalıştınız;Bir Çok Deneyimim Oldu 11 Yaşımdan beri Minecraft Oynuyorum 12 Yaşımdan Beri Sunucu Alımlarıyla Uğraşıyorum Bir Çok SUnucuda Yetkili Oldum ama Ortalama Olarak 30 Sunucuda Moderator 10 Sunucuda Builder ve 70 SUnucuda Admin Oldum Kesinlikle Bu Oranlar Ortalamadır Gerçek sayı Bunlardan Fazla Olabilir