Skript Paylaşımı JChestSpawners | AntiSteal | Hologram | Transfer to player

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Joka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.223
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Joka

numb.
Elmaslar
599
Minecraft
smojka

Discord:

smojka

Joka yeni bir kaynak sundu:

JChestSpawners | AntiSteal | Hologram | Transfer to player - JChestSpawners with AntiSteal, Hologram and Transfer system.

8YZnDr.png

/csadmin - jcs.* - Ana komut.
/csadmin give <tip> <oyuncu> <miktar:zorunlu değil> : Belirli kişiye spawner verir.
/csadmin reload : Configi ve spawnerları yeniler.
/csadmin liste : Aktif bulunan spawnerları listeler.
/csadmin oluştur <isim> : Belirlenen isimle spawner oluşturur.
/csadmin sil <isim> : Belirlenen isimli spawneri siler....

Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi...

Güzel skript hocam,başarılar.

Videodan izlediğim kadarıyla skyblock ve survival sunucuları için çok ideal olmuş başarılar.

Kardeşim böyle bir skript yazığın için teşekkürler bende böyle bir skript yazacaktım ama her chest spawner butun madenleri veriyordu onun onune gecemedim ve kırınca elimize gelmiyordu V2 yi bekliyoruz Skript İçin Teşekkür Ederim Kardeşim Başarılarının Devamını Dilerim[DOUBLEPOST=1517469932,1517465781][/DOUBLEPOST]Kardeşim Bütün Chest Spawnerler Demir veriyor Pluginden list den item ıd ı 57 yapıyorum yinede demir veriyor reload fln da attım herkezdemi oluyor bu bendemi sadece yardım edermisiniz

Kardeşim Bütün Chest Spawnerler Demir veriyor Pluginden list den item ıd ı 57 yapıyorum yinede demir veriyor reload fln da attım herkezdemi oluyor bu bendemi sadece yardım edermisiniz
Geri bildirimin için çok çok çok teşekkür ederim. Skripti ilk configsiz sonra configli yazdığım için iron ingot yazılı kalmış şimdi düzelttim :D Birazdan yayınlıyacağım.

Teşekkürler kardeşim o zaman her itemi verebilecekmi spler

kardeşim indiremiyorumda linkde hata var sanırım

kardeşim
bir sorun daha var sp yi koyuyursun kırıyorsun sonra sw yi açıp kapatınca hologram kalıyor[DOUBLEPOST=1517479004,1517478957][/DOUBLEPOST]kardeşim
bir sorun var sp yi koyuyursun kırıyorsun sonra sw yi kapatıp açınca hologram orada kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl