Bulundu Javayı iyi bilen pluginer arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ShortPallMall

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
69
Minecraft
ShortPallMall

Discord:

ShortPallMall#6092

Plugin editleyicisi değil 0 dan plugin yazacak arkadaş arıyorum.
MMORPG sunucu açıcam kendine ve javasına güvenen arkadaşlarımı bekliyorum özelden veya discorddan mesaj atabilirler.
dc: ShortPallMall#6092
Ücret konusuna değinmek gerekirse kimsenin emeğinde haksızlık yapmam gereken ücret verilicektir :)

Plugin editleyicisi değil 0 dan plugin yazacak arkadaş arıyorum.
MMORPG sunucu açıcam kendine ve javasına güvenen arkadaşlarımı bekliyorum özelden veya discorddan mesaj atabilirler.
dc: ShortPallMall#6092
Ücret konusuna değinmek gerekirse kimsenin emeğinde haksızlık yapmam gereken ücret verilicektir :)
Mmorpg açacaksan baya bi ücret bayılman gerek :D bildiğim javacıları etiketleyeyim. @SYN_T3SL4 @Deichor @bertek41 @Alkyone

Mmorpg açacaksan baya bi ücret bayılman gerek :D bildiğim javacıları etiketleyeyim. @SYN_T3SL4 @Deichor @bertek41 @Alkyone
Sunucu mmorpg olduğu içinni hadditden fazla ücret bayılıcam yoksa plugin yazdırdığım içinmi benim mantıklarım hazır sayılır Metin plugini efsun olayı kaldı denilebilir 1 günde yaparsa ben bu arkadaşa tutupta 20 30 vermiycem 200 300 vericem minimum

Sunucu mmorpg olduğu içinni hadditden fazla ücret bayılıcam yoksa plugin yazdırdığım içinmi benim mantıklarım hazır sayılır Metin plugini efsun olayı kaldı denilebilir 1 günde yaparsa ben bu arkadaşa tutupta 20 30 vermiycem 200 300 vericem minimum
Sunucu mmorpg olduğu için plugin kodlamalarıda bir hayli geniş ve uzun olucak. İkiside diyebiliriz. Metin2 deki efsunları istiyorsan baya uzun sürer birsürü efsun var ayrı ayrı yani 20 30 tl yede kimse kabul etmez ama 100 tl üstü rahat bence.

Sunucu mmorpg olduğu için plugin kodlamalarıda bir hayli geniş ve uzun olucak. İkiside diyebiliriz. Metin2 deki efsunları istiyorsan baya uzun sürer birsürü efsun var ayrı ayrı yani 20 30 tl yede kimse kabul etmez ama 100 tl üstü rahat bence.
benim sunucuma ayırdığım bütçe 2000 tl civarında severek yapacak birisi vardır mutlaka :)

Skript ile yapıcaktın ama performans istiyorum o yüzden
Mmorpg skriptle olacak bi iş değil bana göre. Aradığın sistemler belki spigotda satılıyordur bir bakmanı tavsiye ederim. Mc-market de konu açabilirsin, orada developer baya var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl