Java yazılım (Plugin)

EmreBeySYT

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
17
Minecraft
BySouza

Discord:

bysouza

Herkese iyi forumlar benim özel istediğim kendime ait olacak bir eklenti istiyorum eğer java diline hakim olan arkadaşlar Discord veya forum altına yazıp yardımcı olursa çok sevinirim.

istediğim eklenti videosu

Bilenler bilir zaten ByNovemi çoğumuz tanırız bu tarz bir plugin yapabilecekler lütfen yardımcı olursa sevinirim teşekkürler

Discord: bysouza

Herkese iyi forumlar benim özel istediğim kendime ait olacak bir eklenti istiyorum eğer java diline hakim olan arkadaşlar Discord veya forum altına yazıp yardımcı olursa çok sevinirim.

istediğim eklenti videosu

Bilenler bilir zaten ByNovemi çoğumuz tanırız bu tarz bir plugin yapabilecekler lütfen yardımcı olursa sevinirim teşekkürler

Discord: bysouza

Bu tarz pluginler sadece Java bilgisi gerektirmiyor ayrıca matematik bilgiside lazım ve böyle bir plugin kodlucak kişi Java ile bildiğin iç dış olmuş olmalı ki böyle bir kişide fiyatı fazlasıyla tuzlu söyler.

Son düzenleme:
Bu tarz pluginler sadece Java bilgisi gerektirmiyor ayrıca matematik bilgiside lazım ve böyle bir plugin kodlucak kişi Java ile bildiğin iç dış olmuş olmalı ki böyle bir kişide fiyatı fazlasıyla tuzlu söyler.
Arkadaş haklı sadece matematikde değil optimizasyon bilgisi olmalı ve javayı gerçekten "çok çok" iyi bilmeli bilmezse bi sorun çıkarır o plugin, ayrıca zaten Türkiyede plugin sektörü ölü olduğu için şuanda poena saganın açık olduğu vds'in aylığında çok para verirsiniz haberiniz olsun.

üşenmeyen yapar bunu

Böyle bir plugini Türkiye'de yapacak kişi bulmak zor bulunsa da söyleyeceği fiyat çok yüksek olur. Öyle bir bütçeniz varsa reklam yapın bütçeyi katlayın yurt dışından bir profesyonele yaptırın :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl