ihalitisbackk
Creeper Evimi Patlattı
- Elmaslar
- 44
- Minecraft
- halitisbackk
Discord:
ihalitisbackk#7699
ihalitisbackk#7699
aron61
Minecraft Java sunucuma bedrock oyuncularının da giriş yapabilmelerini istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
ihalitisbackk#7699
Sunucuda lag gibi çeşitli sorunlar yaratma ihtimali var mı peki eklentilerin?geysermc ve floodgate indirebilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Gerisini bilmiyorum ama bu ikisi lazım onu biliyorum.
aron61
Düzgün bir şekilde ayarlanırsa olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi pek bir bilgi yok. Varsayımda bulundum.Sunucuda lag gibi çeşitli sorunlar yaratma ihtimali var mı peki eklentilerin?
XBrexorX#2521
Merhabalar, Tüm kurulumunu anlatsam yorum çok uzun olucak onun için kusura bakmayın.Minecraft Java sunucuma bedrock oyuncularının da giriş yapabilmelerini istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
ihalitisbackk#7699
Pek birşey anlayamadım maalesef attığınız yerden.Merhabalar, Tüm kurulumunu anlatsam yorum çok uzun olucak onun için kusura bakmayın.geysermc yi indirebilir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.detaylı kurulumu izleyebilir. Floodgate in detaylı kurulumunuDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.görebilirsiniz. Floodgate i deDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.indirebilirsiniz. İyi forumlar dileriz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!