Java - Plugin | Sorunum var. Lütfen Developer'lar içeri.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Claures
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 630

Claures

Amirim?
Elmaslar
409
Minecraft
allyemir_0

Discord:

AliEmirBoztas#8203

Merhaba Java geliştiricileri ( developerleri)
bugün sizlere bir sorunumdan bahsedip birkaç developer etiketleyeceğim.
eğer bildiğiniz developer varsa etiketler misiniz?

Merhaba! benim sorunum şudur.
@SYN_T3SL4 Halil Abi bana java öğrenmem için bir imkan sağladı.
ben ders alırken birden sıkılıyorum aniden kapatıyorum çıkıyorum .
çünkü bi bunalıyorum burası birde çok sıcak ( Ankara )

ben java öğrenmeyi çok istiyorum yolundan gitmeye çalışıyorum ama ayağım kayıyor düşüyor gibiyim.
sonra da kalkıp tekrar yürüyemiyorum.

Developerlar siz nasıl öğrendiniz?
benim java derslerim bitince direk plugin kodlayabilcek miyim?
beni biraz aydınlatırsanız sevinirim.

@SYN_T3SL4 @IrfanDmn @bertek41 @DjuitieTR | oSoloTurk @kingOf0

Ne bir java ne de başka bir bilgim var ama azimli olursan en iyisi olabilirsin diye düşünüyorum.

Sevmeden yapıyorsan hiçbir şekilde ilerleyebileceğini düşünmüyorum.Kısa sürede büyük işler başarabileceğini düşünüyorsan da çok yanılıyorsun.Hele ki para kazanmak için yapıyorsan sıkılabilirsin.

Bunların dışında kendi yaptığın programların çalışmasını görmek, insanlar tarafından takdir edilmek bu işin en tatmin edici yanı.Öğrenme süreci pek eğlenceli geçmiyor fakat öğrendikten sonra insanların sana bakış açısı bile değişiyor.Yani bu işi maddi yönüyle değil de saymış olduğum tatmin edici yönleriyle incelersen sıkılmayacağını düşünüyorum.

Minecraft üzerinde çalışmalar yapacağını düşünerek bir örnek veriyorum.İnternet üzerindeki eklentiler ya tam ihtiyacını karşılamıyor ya da gereksiz içerikler barındırıyor.Kendi isteklerine göre eklentiler yapmak seni sevindirmez mi?

Sevmeden yapıyorsan hiçbir şekilde ilerleyebileceğini düşünmüyorum.Kısa sürede büyük işler başarabileceğini düşünüyorsan da çok yanılıyorsun.Hele ki para kazanmak için yapıyorsan sıkılabilirsin.

Bunların dışında kendi yaptığın programların çalışmasını görmek, insanlar tarafından takdir edilmek bu işin en tatmin edici yanı.Öğrenme süreci pek eğlenceli geçmiyor fakat öğrendikten sonra insanların sana bakış açısı bile değişiyor.Yani bu işi maddi yönüyle değil de saymış olduğum tatmin edici yönleriyle incelersen sıkılmayacağını düşünüyorum.

Minecraft üzerinde çalışmalar yapacağını düşünerek bir örnek veriyorum.İnternet üzerindeki eklentiler ya tam ihtiyacını karşılamıyor ya da gereksiz içerikler barındırıyor.Kendi isteklerine göre eklentiler yapmak seni sevindirmez mi?
aslında minecraft üzerinde olan şuanda türkiye üzerinde olmayan eklentiler yapıp ücretsiz paylaşmak istiyorum. çünkü insanlarda isteyebilir.
insanları mutlu etmek benide mutlu ediyor.

O zaman yapmak için zaman kaybetmeye lüzum yok.
Yardıma ihtiyacın olursa seve seve yardım edebilirim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl