JAVA için arkadaş arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan plench
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 185

plench

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
plenchmc
selamlar uzun zamandır tek basıma java oynuyorum ama artık sarmamaya basladı bu yüzden farm build odaklı chill takılmalık arkadaş grubu arıyorum yaşım 17 dc: plenchmc_ 14.03.2026 konu hala aktif

Son düzenleme:
dc gelemem ancak beraber oynayabiliriz bedrock olsa dhaa makul ancak gelebilirim sanırım.

selamlar uzun zamandır tek basıma java oynuyorum ama artık sarmamaya basladı bu yüzden farm build odaklı chill takılmalık arkadaş grubu arıyorum yaşım 17 dc: plenchmc_ 14.03.2026 konu hala aktif
reis sürüm? Eğer 1.19.2'nin üzerinde değilse iyi olur. Birde modlu olabilir mi, modlu dediysem Vanilla+ yani ağır olmayan oyunu iyileştiren modlar. Örneğin, TaCZ gibi değil de, FTree/FTB gibi.

reis sürüm? Eğer 1.19.2'nin üzerinde değilse iyi olur. Birde modlu olabilir mi, modlu dediysem Vanilla+ yani ağır olmayan oyunu iyileştiren modlar. Örneğin, TaCZ gibi değil de, FTree/FTB gibi.
reis son sürüm oynuyorum hatta yeni sürüm çıksın ona basliyacagım uyarsa buyur gel mod sıkıntı değil

reis son sürüm oynuyorum hatta yeni sürüm çıksın ona basliyacagım uyarsa buyur gel mod sıkıntı değil
Yok hocam teşekkürler. Sürüm sıkıntılı konu benim için, iyi oyunlar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl