rwerwr
bedrock oynamıyorum reis kusurabakmadc gelemem ancak beraber oynayabiliriz bedrock olsa dhaa makul ancak gelebilirim sanırım.
reis sürüm? Eğer 1.19.2'nin üzerinde değilse iyi olur. Birde modlu olabilir mi, modlu dediysem Vanilla+ yani ağır olmayan oyunu iyileştiren modlar. Örneğin, TaCZ gibi değil de, FTree/FTB gibi.selamlar uzun zamandır tek basıma java oynuyorum ama artık sarmamaya basladı bu yüzden farm build odaklı chill takılmalık arkadaş grubu arıyorum yaşım 17 dc: plenchmc_ 14.03.2026 konu hala aktif
reis son sürüm oynuyorum hatta yeni sürüm çıksın ona basliyacagım uyarsa buyur gel mod sıkıntı değilreis sürüm? Eğer 1.19.2'nin üzerinde değilse iyi olur. Birde modlu olabilir mi, modlu dediysem Vanilla+ yani ağır olmayan oyunu iyileştiren modlar. Örneğin, TaCZ gibi değil de, FTree/FTB gibi.
Yok hocam teşekkürler. Sürüm sıkıntılı konu benim için, iyi oyunlar.reis son sürüm oynuyorum hatta yeni sürüm çıksın ona basliyacagım uyarsa buyur gel mod sıkıntı değil
Yok hocam teşekkürler. Sürüm sıkıntılı konu benim için, iyi oyunlar.
hocam dediğim gibi son sürüm ondan sonra yeni sürüme baslıyacagım1.21.4 oynarmiyiz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!