Çözüldü JAVA BEDROCK SUNUCUDA BEDROCK UYUMSUZ SÜRÜM HATASI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mydmirac

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
LordOfThe55

Discord:

mydmirac

paper 1.16.5 tabanlı towny sunucumu veloctiy sayesinde geysermc yükledim bütün ayarlar yapıldı ama sunucuya gireceğim zaman mobilde uyumsuz sürüm mesajı alıyorum ama doğru sürümde giriyorum bilgisiyarda herhangibir sorun olmuyor. sunucunun açılışına 50 dk kaldı lütfen yardım edin.

Hocam discordda da bahsettiğim gibi açılışı yarına ertelersen yine sana yardımcı olurum. GeyserMCyi yüklerken sunucundaki tüm hataları farkettim. Optimizasyonun çok düşük. Önce optimizasyon yapmayı denemelisin.

optimizasyon nasıl yapılıyor söz verdim 30 dkya açmamlazım

Son düzenleme:
Açtıysanız daha dokunmak için bakım lazım. İlk günden bakım olmaz. Bir kaç gün sonra tekrar yazın.

Açtıysanız daha dokunmak için bakım lazım. İlk günden bakım olmaz. Bir kaç gün sonra tekrar yazın.
bedrock dakiler girmediği için aktif açtığımdan beri sıfır kimse girmiyor geri bakıma aldım saten nolu bakın

log dosyası ve spark raporu iletmeniz halinde daha iyi yardımcı olabiliriz.

Ayrıca giriş sorunlarında ki en büyük etmen yanlış ayarlanan config dosyaları ve viaversion eklentilerinin eksikliği, hataları vb olabilir.

log dosyası ve spark raporu iletmeniz halinde daha iyi yardımcı olabiliriz.

Ayrıca giriş sorunlarında ki en büyük etmen yanlış ayarlanan config dosyaları ve viaversion eklentilerinin eksikliği, hataları vb olabilir.

Ekli dosyalar

Birçok pluginde hata bulunmakta hatalı pluginleri doğru sürümleri ile güncelleyin. Ayrıca config dosyasında viaversion göremedim. Bu eklentileri de yükleyip tekrar deneyin.

Birçok pluginde hata bulunmakta hatalı pluginleri doğru sürümleri ile güncelleyin. Ayrıca config dosyasında viaversion göremedim. Bu eklentileri de yükleyip tekrar deneyin.
sunucum 1.16.5 tabanlı olduğu için geysermc de dsteklemediğinde velocity kurulu velocityde itemsadder yok ama ana sunucumda var

abi ben öyle loglara bakamıyorum eğer güvenilirseniz discord gelip ıp ve şifreyi vereyim bağlanıp halledebilirmisiniz

sunucum 1.16.5 tabanlı olduğu için geysermc de dsteklemediğinde velocity kurulu velocityde itemsadder yok ama ana sunucumda var

abi ben öyle loglara bakamıyorum eğer güvenilirseniz discord gelip ıp ve şifreyi vereyim bağlanıp halledebilirmisiniz
Eğer sunucunuzda itemsadder var ise bedrock oyuncuları bu yüzden sunucuya bağlanmada veya oynama sırasında sorun yaşabilir. İtemsadderın oluşturduğu kaynak paketi sadece java için çalışır. Bunu bedrock için sizin uyumlu hale getirmeniz gerekir.

Forum üstünde destek ekibinde görev yapmaktayım eğer sizin için sorun olmaz ise forum dm üstünden bana vds bilgilerini iletebilirsiniz bende kontrol sağlayabilirim.

Eğer sunucunuzda itemsadder var ise bedrock oyuncuları bu yüzden sunucuya bağlanmada veya oynama sırasında sorun yaşabilir. İtemsadderın oluşturduğu kaynak paketi sadece java için çalışır. Bunu bedrock için sizin uyumlu hale getirmeniz gerekir.

Forum üstünde destek ekibinde görev yapmaktayım eğer sizin için sorun olmaz ise forum dm üstünden bana vds bilgilerini iletebilirsiniz bende kontrol sağlayabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl