Bulundu Jasher Network Ekip Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PyramidHead

Kızılsakal Kızıltaş?
Elmaslar
203
Minecraft
Umuts

Discord:

The_Sepultura#8776

Merhaba MC-TR Üyeleri Yakında Açacağım Sunucu İçin Ekip Topluyorum Bambaşka Bir Sunucu Açacaz Ve Bu Yolda Bizimle Sona Kadar Gelmek İsteyen Olursa Başvura Bilir.Biz Birlikte Aylarla Yıllarla Beraber Olmaya Düşünüyoz Biz Ekipte Herkes Eşit Şartlar Altında Çalışacak Ve Herkesin Özel Görevleri Olucak Yardımlaşıp Güzel Sunucu Açacağız
Ekip Alımları
1.Pluginer (2 Tane)
2.Skriptci(1 Tane)
3.Mimar(1 Tane)
4.Rehber(1 Tane)
5.Site Geliştiricisi(1 Tane)
Bu Alanda Uzman Olan Arkadaşlar Başvura Bilir Dediğim Gibi Herkez Eşittir Kimseye Farklı Davranmıyacakdır Ve Şuanda 1 Mimar 1 Mod Var Başvura Bilirsiniz İyi Günler
Başvurma Link-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Başvurma Linki-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Başvurma Linki-

Başvurma Linki-

Başvurma Linki-

Başvuran Herkese Teşekkür Ederim

Pluginer başvurusunda "Sunucuya Kaç Üye Çekebilirsin" sorusunu anlamadım. Pluginer dediğimiz geliştirici gibidir sunucuda ki üyeler ile değil sunucu ile ilgilenir o yüzden saçma geldi.
Neyse umarım ekip arkadaşlarınızı bulursunuz.

Pluginer başvurusunda "Sunucuya Kaç Üye Çekebilirsin" sorusunu anlamadım. Pluginer dediğimiz geliştirici gibidir sunucuda ki üyeler ile değil sunucu ile ilgilenir o yüzden saçma geldi.
Neyse umarım ekip arkadaşlarınızı bulursunuz.
Onu Yanlış Yaptım Kusura Bakmayın Hemen Düzeltiyom.

İnsanlara Ne Sunuyorsunuz - Yetkili Olacak İnsanlara Ve Gönüllü Olacagını Sanmıyorum +Olarak Paket Makineniz Alan Adı Her Şey Ücretsiz Güzel Bir Sunucu İcin Kaliteli Acmanız Lazım

İnsanlara Ne Sunuyorsunuz - Yetkili Olacak İnsanlara Ve Gönüllü Olacagını Sanmıyorum +Olarak Paket Makineniz Alan Adı Her Şey Ücretsiz Güzel Bir Sunucu İcin Kaliteli Acmanız Lazım
Doğru Ama İlerde Lazım Olursa Ücret Ödenecektir Herşey İçin

3 Soru Sordum Tek 1 Soruya Cevap Verdiniz

Oynuyacak İnsanlara Ne Sunuyorsunuz?

Kaliteli Bir Paket Yapmaya Başlayacaz Ve Yaptığımız Survival Paketini Sunacağız

Bu kadar Yani Verdiğiniz Cevaplar Resmen Cocukca Ve Sacma Başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl