Tanıtım Jarvis [2.2] [RECODED] [Yeni 2.2 Güncellemesi ! ][Sunucunuza Rehber Alma Devri Bitti!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir insanın yerini tabiki tutamaz ama burada asıl bahsettiğim Rehber yetkisi olan insanların yerini kolayca tutabilir çünkü Rehber Yetkisine sahip insanların yaptığı her şeyi programlandığı zaman yapabilicek bir seviyede
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca fazlalıkları da var örneğin bir insan sunucuda 7/24 çevrimiçi olabilir mi ?
sadece uyuyup yemek yeyip ihtiyaçlarını giderip duranlar var ayrıca zaten biri saatin 3 4 ünde giriyorsa zaten sunucu hakkında bilgisi vardır hemen hemen demek istedigim her soruyu algılamayabilir

Rehberin yerini tutamayabilir diyenlere cevap niteliğinde olsun. iPhone en güzel örnek. Siri var mis gibi yapay zeka. Belirlenen şeylere cevap veriyor. Rehbere sorulacak sorularda belirli zaten. Zorla kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın. Gelecekte de zaten çalışanların olacağını sanmıyorum, yavaş yavaş yapay zekalar ele geçiriyor dünyayı.

sadece uyuyup yemek yeyip ihtiyaçlarını giderip duranlar var ayrıca zaten biri saatin 3 4 ünde giriyorsa zaten sunucu hakkında bilgisi vardır hemen hemen demek istedigim her soruyu algılamayabilir
7/24 durabilir mi ki ? Senin dediklerini yaparsa zaten durmuş olmuyor.

Başarılı bir eklenti olmuş, "Rehber alımı yoktur" diyebiliriz artık :P

Güzel aşkitom güzel

Bebeyin değil bebeğim . Türkçemizi düzgün kullanalım lütfen .
Biz arkadaş ortamımızda bebeyim diye sesleniyoruz ayrıca türkçeyi burada düzgün kullanıp kullanmayacağımı sana soracak değilim bu yorumu yazmakla kendine zaman kaybı yaşattırmaktan başka bir şey yapmadın buna sevin ha birde bravooo mükemmel türkçeye sahipsin sanırım seni övmemi istedin buyur övdüm yetim kalmazsın umarım ben övdükten sonra

Biz arkadaş ortamımızda bebeyim diye sesleniyoruz ayrıca türkçeyi burada düzgün kullanıp kullanmayacağımı sana soracak değilim bu yorumu yazmakla kendine zaman kaybı yaşattırmaktan başka bir şey yapmadın buna sevin ha birde bravooo mükemmel türkçeye sahipsin sanırım seni övmemi istedin buyur övdüm yetim kalmazsın umarım ben övdükten sonra
Knk ne şiddetlendin beeee .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl