Çözüldü .Jar Uzantılı Dosyaları Açma ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rexha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 708
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rexha

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Selamun aleyküm, konu başlığımdaki gibi .jar uzantılı dosyaları nasıl açabileceğimi öğrenmek istiyorum Register Login pluginini Türkçeleştireceğim. NotePad++ ile açınca garip kodlar çıkıyor eğer bi programı varsa söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Notepad ile açınca çıkan kodlar;
Kod:
PK  m·ÈJ              META-INF/MANIFEST.MFşÊ  UË
Â0E÷üC~`Ƥ´İ©+Å‚ ¸•±kj›–$Šı{_q{_çäì™C„û`{—+ƒZŠu7´Ü±‹_âϬm„m_[·çòæma:ÓÙ)c)–7ÛFX¹jÙÙ µI¤Xµì(^r…“¿æ„|İ»š{
6ä_yϹúÌ,*/¬
º³S)¦˜}!lªëûçõÑ#EAÖÁ•«²ïğ#¾5)¤xPKò€;)®   á   PK  m·ÈJ                   META-INF/ PK           PK  m·ÈJ               lang/ PK           PK  m·ÈJ               lang/en_us.json}V[kG~ϯ82ˆ$ :´}3Á`\‡Lb|)”‡ñîÑîT³3Ë\"Ë¥ÿ½ß\vµ+Å=ÌÎ|çşsôÏ¢e*¡ä×_DÇ'gtr¥%]Kïïߟ¬"¤W¡‘úO¶N!¿şzú{~Á·Æºx«XK·¢[%^:ñ’ŸÖl…úbü€¬½¬„ç:Âÿ2„eÒÆ“åF:Ï–k2–„²,ê)Ó4¸‘zq¨ì&½\ë©*Xj—4¾"{+œÛ[ß°n|Ňê‚óôÄøù-³¦e'õ’„®qÏKªZaE'İ\å£Şh³ÕŸ…k‹;ˆ ªLĞ‚c2†Z€¤nac¬ôm·¢^±pŒôÆzòtäM”58ͦÔV²»z®˜ëœÁáLğ„|Äœe'¢Ÿ„TQâ&ÖøâzA×úJ_S_R05vªŠ]ªk9®ƒR“š0²¢ô_š jıÖS¾^77±˜J½f#¿    Á´    şÈ®    ÷Z²µÆ.§à‰…H“Vü`r?    'Êg¹‰™ƒS‚
´œ5èšm.Z)ùšKÑ{„“ˆ–
Š&6¿‘Ñé³=É|Äí¡¢×rµwfE»±£¶Çu2]._Å%îÄm[0ø™«à#/êlËr[ˆ¥ËqÀ/è‘-«®^Òj[VıÜî…mB‡ĞS h`¤Á„¦…»åşT(Q}ÆW”üCº^‰İ`7¡FĞ]    awÜTZÄş³oİH¤(œJğ¦1şÎG \¼3›}¦h¥Û¢oQ%á)ŠÄ–ÆÈÀ¼ØWb±·Ãım’ûIåğ6(³’×]œQ(ŸhmM‡±`ÀKµğâ    l:€9¡ŠÏéò뾨R¶ûô:ã ü®çq&U-W›DÈÜÈCß>¥)2kÅ-jבL€=`dQ¡7É¥Á:ĞÇ©©„óem‘ݪà꜃¥ãj     ®k´]c
M:ˆˆ†Óˆ›ô[P\ä÷‡¬ıã@ˆó™èPñ‰ôPÔA~ü>T‘úåרj{k͹9Ú1˜ÎÔr-ËÓüÄä°qÎY¿›l‚¿Í¸¶’Ú#2¢U,aæÌWgÙÈjS¦×W¤N~<ÄU¸‡Ue&&‚¥.±ìÜÀĞ©BjGR)n„:^ŠS%û%;×’VœAetóÁáßf÷»¼m™ìZ÷~¯ñAvü5øı
ó¸(cûÍ¿ÿPK‰˜EŸ  È  PK  m·ÈJ           
   plugin.yml}‘ÍjÃ0„ïzŠ…ŞÕ8—‚1Ğkoéä°‘6¶ˆ-ıÄäí»–ã7·e5ó˜µØQ    _®6ö@*yoâJ>gKØÊB~ˆ
ÏÊu²%kÂfSlå)].&Êvô…»O.)˜bã|    “Ğ”7}Ììï†à€=« o;…ƈ'üŸè    NìĞêP
€4 J„Á0äæ’TÊ%eV¦€5ÃŞ³ªCœ×;~ôT›É¯ aÃÙù虳¤«mMóf%ã3ÜGâ€á&B    ?OØqıÜCåZı;¨,
Ó8µæR\¯

Şu şekilde olucak;

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Teşekkürler sorun çözüldü bir sorum daha olacak eğer biliyorsanız bilmiyorsanız konu kilitlenebilir sorum şu : LoginSecurity pluginim var Login Timed Out yazısını Türkçe yapacağım fakat bulamıyorum yerini biliyorsanız söylermisiniz winrarla açtım baktım plugin klasöründeki dosyalarada baktım yok. Tekrardan teşekkürler

Başka soru olduğundan, yeni bir konu açabilirsiniz bunun üstüne inceleriz. İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl