Discord verirmisinYazı ne olsun c# dan yapabilirim.
Discord verirmisinYazı ne olsun c# dan yapabilirim.
Onun için visual studioda C# kodlaması bilmen gerekiyor.İyiki exe yada jar dedim
*xBuhariPvP*#8356Discord verirmisin
Ben Bilmem Kİ ?#3432
Bro sen nereden öğrendin o dili ? söyle bende öğreniceğim.Yazı ne olsun c# dan yapabilirim.
Konuyu dağıtmayalım özel bir yoldan iletişime geçebilirsiniz.Bro sen nereden öğrendin o dili ? söyle bende öğreniceğim.
ekledim*xBuhariPvP*#8356
Intellij Idea çok sistem gerektiren bir yazılımdır. Her bilgisayarda rahatça kullanılamayabilir. Eclipse daha az sistem kullanır, başlangıç için tercih edilmelidir.Bro intellij idea kullan .
İnternette tutorial videoları bol. Az ingilizce ile her şeyi öğrenebilirsin. Takıldığın yerde google.com diye bir site var umuyorum ki biliyorsunuzdur, Orayı kullanabilirsin.Bro sen nereden öğrendin o dili ? söyle bende öğreniceğim.
Ben Bilmem Kİ ?#3432
Neee nasıl olabilir ???? google.com mu varmış hayırrrrr bu yaşıma kadar nasıl öğrenemem ;(İnternette tutorial videoları bol. Az ingilizce ile her şeyi öğrenebilirsin. Takıldığın yerde google.com diye bir site var umuyorum ki biliyorsunuzdur, Orayı kullanabilirsin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!