JanissaryCraft | Pluginer ve Builder arıyoruz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yurekreo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 587

yurekreo

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
6
Yeni açtığım serverim için pluginer ve builder arıyorum arkadaşlar.
Server kapasitesi 1000 kişi normalde aklımdan hub kurmak geçti fakat hubdan pek anlamiyorum sadece survivali tercih ettim düzgün bir pluginci bulursam belki hub olarakda açabilirim serveri.
Hedef olarak en iyi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sunucusu veya en iyi sunucu olma çabası diyebilirim bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa eğer hepinizi beklerim ama yaş 16+ olursa benim için daha rahat olur.
Website hazırlıklarıda var daha ileride sitede açılmış olacak ve TS3 adresimizde olacak.
Pluginci , Builder belkide rehber ve reklamcı dahide olabilir daha tam dürüst herşeyi bitirmediğim için rehber ile reklamcıyı düşünmüyorum.
Katılmak isteyen arkadaşlar;
skype yerine burayada yazabilirsiniz. İsminizi , yaşınızı, hangi yetkiyi istediğinizi, ne kadar bildiğinizi ve builder için ise belki bi kaç yaptığınız tasarımlarınızı göstere bilirsiniz.

adım:yakup
yetki:adminlik.builder.moderatör
açıklama:ben 5 senedir mc oynuyorum ben her server kurduhumda tek başıma o serverde kuruculuk builderlik yaptım reklamcılık vs her türlü kodu biliyorum
sorunum:yaratıcılık

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl