Bulundu Jackpot Ve Elmas Yumurtlayan Tavuk[ISTEK]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey sora bilirmiyim ?

vuk scripti Forumda var fakat ben sadece elmas istiyorum şöyle olacak

/tavuk Yazınca 640 obsidyene bir adet tavuk sandıgı verecek.Bu sandıkta Ender,Sıradan,Efsanevi,Nadir tavuk yumurtası olacak.Bu yumurtaları atıp oyuncular tavukları spawnlayacak.Her birinin yumurtlama süresi farklı olacak.Bu şekilde oyuncular elmas kazanabilecek.

Bunu ne sunucusunda kullanacaksın skyblock vb yani çok merak ettim (ilgimi çektiği için soruyorum yanlış anlama )

/tavuk Yazınca 640 obsidyene bir adet tavuk sandıgı verecek.Bu sandıkta Ender,Sıradan,Efsanevi,Nadir tavuk yumurtası olacak.Bu yumurtaları atıp oyuncular tavukları spawnlayacak.Her birinin yumurtlama süresi farklı olacak.Bu şekilde oyuncular elmas kazanabilecek.

Bunu ne sunucusunda kullanacaksın skyblock vb yani çok merak ettim (ilgimi çektiği için soruyorum yanlış anlama )
Faction için kullanacağım.Doğrusu bir sunucuda gördüm ve beğenmiştim.Ama hırsızlık olmasın diye yapmadım.[DOUBLEPOST=1491487634,1491487506][/DOUBLEPOST]

Faction için kullanacağım.Doğrusu bir sunucuda gördüm ve beğenmiştim.Ama hırsızlık olmasın diye yapmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl