Çözüldü Jackpot Skript Hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HestiaNetworkNW

Play.HestiaNetWork.Com l Faction Sunucu l 24.12.20
Elmaslar
13
Minecraft
Vuuka

Discord:

Storm#9613

Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaşlar Bu Hatayı Alıyorum Yardımcı olursanız Sevinirim

PaperSpigot-1509 / MC:1.12.2 (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
)
Skript 2.2-Dev37c (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
)
SkQuery 3.6.0-* (
)
TuSKe 1.8.2-Pikachu-Patch-3 (
)
Ayrıca Yukarda Yardım Etmeye Çalışan Arkadaşın Jackpotunu Kullanıyorum Ve Bu Addonları Yükledim

Skript 2.2-Dev37c versiyonunu kur

sk reload all çekme çekersen tuske menüsü bozulur

Skript 2.2-Dev37c versiyonunu kur
Eyvallah Reis Çözdüm Fakat Şöyle BirŞey Yapmak Mümkünmüdür
Jackpota 10.000.000M Sınırı Getirmek
Jackpota Para Yatırdımı Birdaha Yatıramamak
Jackpota 2 kişi para yatırınca Jackpot 1 Dakika İçinde Başlaycaktır Mesaj Atması
Bunlar Mümkünmüdür Reis ?

Merhba oncelikle skripti hangi sürüm ile yazıldı ise o sürümü denermisin ?

Merhba oncelikle skripti hangi sürüm ile yazıldı ise o sürümü denermisin ?
PaperSpigot-1509 / MC:1.12.2 (
)
Skript 2.2-Dev37c (
)
SkQuery 3.6.0-* (
)
TuSKe 1.8.2-Pikachu-Patch-3 (
)

Eyvallah Reis Çözdüm Fakat Şöyle BirŞey Yapmak Mümkünmüdür
Jackpota 10.000.000M Sınırı Getirmek
Jackpota Para Yatırdımı Birdaha Yatıramamak
Jackpota 2 kişi para yatırınca Jackpot 1 Dakika İçinde Başlaycaktır Mesaj Atması
Bunlar Mümkünmüdür Reis ?
Bu skripti artık geliştirmiyorum, dilersen kendin yapabilirsin.

Reis Bİ Sorun Bendede Var Jackpot Çalışıyor Ama panelde açılırken hata gösteriyor oyunda /skript reload jackpot yazınca hiçbir sorun yok önemli birşeymidir sorun yaratırmı Senin Skriptini Kullanıyorum
Bu skripti artık geliştirmiyorum, dilersen kendin yapabilirsin.

Reis Bİ Sorun Bendede Var Jackpot Çalışıyor Ama panelde açılırken hata gösteriyor oyunda /skript reload jackpot yazınca hiçbir sorun yok önemli birşeymidir sorun yaratırmı Senin Skriptini Kullanıyorum
Dostum, panelde okurken warn verir. O da skripte yüzdelik hesaplama işleminin tek satırda yapılmasını panelin düzgün okuyamamasından kaynaklanır. Herhangi bir problem olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl