Bulundu Jackpot Plugini Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P

Proomp

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar SS'teki gibi Jackpot plugini arıyorum.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    98,5 KB · Görüntüleme: 49
Sorununuz çözüldüyse lütfen bize bildirin aksi taktirde yardımcı olalım.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Buyurun hocam en iyi cevap olarak işaretlerseniz sevinirim :)
Yanıtın için teşekkürler fakat istediğim plugin değil. Jackpot'a para yatıranların kafaları gözükecek, kafasına fareyi getirince kaç para yatırdığı gözükecek.
Üstelik bu pluginde konsolda hata aldım:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sorununuz çözüldüyse lütfen bize bildirin aksi taktirde yardımcı olalım.
Sorun çözülmedi, yardımcı olur musunuz?

Yanıtın için teşekkürler fakat istediğim plugin değil. Jackpot'a para yatıranların kafaları gözükecek, kafasına fareyi getirince kaç para yatırdığı gözükecek.

Hocam bahsettiğiniz eklenti bazı sunucularda mevcut ama bulmanız bir tık zor bilen biri varsa ancak yardımcı olabilir iyi forumlar :)

dediğiniz bir skript
istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz

Fotoğraftaki eklenti ücretli bir eklentidir. Eklentiye gitmek için
tıklayabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl