İZMİRMC » SurvivaL <|> play.izmirmc.com <|> VERSİON ..:::( 1.15.2 - Daima Son Versiyon! ):::..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 22.202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 Sene önceden gelmiştim sistemler harikaydı, haritalar klasikti ve sürekli bakım oluyordu tekrar açılmasına sevindim :)
Sürekli güncel kalmak için, malesef sürekli güncellemek gerekiyor. Yorumunuz için teşekkür eder tekrar sunucumuza beklerim.

Merhaba, konu tasarımınız ,sistemlerinizi oldukça beğendim.

Merhaba, konu tasarımınız ,sistemlerinizi oldukça beğendim.
Sizin kadar olmasamda bende elimden geldiğince birşeyler ortaya koymaya çalıştım, yorumunuz için teşekkür ederim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güzel sunucu, başarılar!
Saol teşekkür ederim, sizede başarılar efenim..
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Otomatik Balık farmı engelliydi, düzenleme ile tekrar aktif edildi. Artık tuttuğunuz her balığı sunucuya satıp para kazanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Sunucu her yandan gelişime açık beğenmedim.

izmirde yaşıyorum ve sunucu adını çok beğendim :) konu tasarımı hariç herşeyi beğendim

İzmir adında bir sunucunuz var. Bence bir konu tasarımı yakışırdı. Bende İzmirliyim. Çok hoşuma gitti. Başarılar... :8

İzmirMc diye çok çok eskiden bir sunucu vardı faction'du galiba.

Çok başarılı bir sunucu adınıda çok beğendim başarılar

Güzel bir sunucu olmuş. 1.15.2 olması bu sunucuyu daha da güzel yapmış. Başarılar dilerim <3

Sunucun beğendiğim sunucular arasında, kesinlikle emek var! :<3:

İzmirliyim sunucu isminide baya beğendim sunucuda çok güzel son versiyon olması çok güzel olmuş emeklerinize sağlık günlük aktif kaç oluyor belki uğrayabilirim

Gerçekten buraların en eski sunucularından bir tanesi diyebilirim. Minectaft sürümü ilerledikçe sunucununda sürümünü güncellemesi gayet güzel birşey ki umarım bu güzel emeğinizin karşılığını görüyorsunuzdur. Başarılar.

Konu tasarımı olmasa bile kaliteli bir sunucu. Emek verilmiş bir sunucuya benziyor. Emeğinizin karşılığını alma dileğiyle.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl