İZMİRMC » SurvivaL <|> play.izmirmc.com <|> VERSİON ..:::( 1.15.2 - Daima Son Versiyon! ):::..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 22.202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bir sunucu kendine özgü sistemleri var haritaları güzel tek kötü yanı logo değiştirilebilir o kadar. Başarılar!

Siz yakamoznetwork musunuz

Merhaba Serveriniz gayet güzel. ben başarılı buldum. az önce server tanıtım videonuzu çektim. 1 saat içinde kanalımda yayınlayacağım.

Başarılarınızın devamını dilerim.

Güzel sunucu bazı hologram mesajları daha güzel yapılabilir.

Merhaba Serveriniz gayet güzel. ben başarılı buldum. az önce server tanıtım videonuzu çektim. 1 saat içinde kanalımda yayınlayacağım.

Başarılarınızın devamını dilerim.
İzinsiz Şekilde serverimin videoya alınıp yayınlanmasını istemiyorum kaldırırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Konu Tasarımını Beğenmedim, Sistemlerde Survival için Normal ve iyi :evet:

Bir İzmir'li olarak bu sunucuyu çok beğendim.

Sunucunuzu çok beğendim. Başarılarınızın devamını dilerim.

Serverimiz yeni sezona geçmek için 12.11.2019 09:00'da tamamen sıfırlanmıştır.

İNDİRİM! - Bu gece saat 12'ye kadar Vip ürünlerinde %25 indirim yapılmıştır. Satın almak için sitemiz izmirmc.com'a, sunucumuz'a giriş yaptığınız kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra kredi yükleyip, mağaza kısmından satın alabilirsiniz. İyi oyunlar...

Konu tasarımı hariç şahane bir sunucuya benziyor. Umarım dilediğiniz yerlere gelirsiniz, başarılar

Konu tasarımı geliştirilmeli :)

Konu tasarımınızı beğenmedim, maplarınız güzel ancak sistemlerniz güzel. Başarılar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl