İZMİRMC » SurvivaL <|> play.izmirmc.com <|> VERSİON ..:::( 1.15.2 - Daima Son Versiyon! ):::..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 22.202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başarılar Dilerim

Skyblock Serverimiz yapım aşamasında extra olarak aramıza katacağız, Sürüm 1.14.3. Haritamız
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

skyblock serverimiz aktif edilmiştir. Bu bağlamda türkiyedeki ilk 1.14.3 Çekirdek(hub) serverine sahip olduk!

Serverimiz artık hub oldu!

Konu Tasarımı:Geliştirilmeli
Özellikler: Güzel
Mapler : Tam Göremedim daha kuş bakışı şeklinde çekerseniz güzel olur
Sunucunuz bu özellikler hariç mükemmel duruyor
Başarılar...

Serverimiz türkiyede ilk ve tek 1.14.4 sürüm survival ve skyblock oyunlarına sahiptir, Herkesi beklerim.

Rica etsem Skyblock sunucunuz da olan "herkez" yazısını "herkes" yapar mısınız? Çok dikkat ettiğim bir konudur.
Onun dışında sunucuya en kısa sürede geleceğim. Konu tasarımı hoş ve sade olmuş.
Başarılar dilerim.​

Türkiyedeki ilk ve tek 1.15 pvp mekaniklerini kullanan serveriz, Herşeyin ilkini ülkemize kazandırmaya çalışıyoruz.

Konuyu hergün güncellemeye çalışıyorum lakin serverimize sanırım herhangi bir faydası olmuyor :)

Sunucu güzeldi hala daha güzel. Başarılar dilerim.

İşte Bu!

Son Sürüm yapmakla çok iyi yapmışsın! Sunucuşların hepsi son sürüm olsa ne tadı çıkardı be. 1.8 çok sıktı iyiki son sürüm yapmışsın mutlaka gelicem sunucunuza.

Başarılarınızın devamını dilerim.

Maske sistemi izmirmc üretim masasına eklenmiştir. Bu sistem türkiyedeki son versiyon sunucular içerisinde ilk ve tek'tir. Maskeleri vip oyuncular izmirmc üretim masasındaki vip kısmından üretebiliyorlar.
Örnek olarak bir resim ekledim gözatabilirsiniz.
Screenshot_19.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl