İZMİRMC » SurvivaL <|> play.izmirmc.com <|> VERSİON ..:::( 1.15.2 - Daima Son Versiyon! ):::..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 22.202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başarılı bir sunucu fakat yorum yapanlara biraz daha nazik olursan iyi olur.

Başarılar dostum, konu düzenlenmeli.

Başarılar dostum, konu düzenlenmeli.
Lütfen post kasmakla uğraşmayın, server konularını dolaşıp aynı cümleleri yazarak hiçbirşey elde edemezsiniz, yöneticiler müdahale eder bilginiz olsun.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Başarılı bir sunucu fakat yorum yapanlara biraz daha nazik olursan iyi olur.
Henüz tam olarak bir başarım yok, yani benim başarım oyuncularımdır serverim değil, oyuncularım nekadar benim arkamda durursa ben okadar başarılı olarak görürüm kendimi. Yıllardırda aynı görüşle hareket ederim ve ediyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Sürüm 1.14.1 den kısa süre içerisinde 1.14.2 ye yükseltilecektir.

Son düzenleme:
Sürüm 1.14.2 ye yükseltildi, Böylelikle türkiyedeki ilk 1.14.2 survival sunucu olmuş durumdayız.

Son düzenleme:
Piyasanın sağlam sunucularından bir tanesi askerlerimizi, milli değerlerimizi hatırlamanız/hatırlatmanız çok hoş olmuş başarılar

Sunucu 1.13.2 zamanı güzel ve neredeyse 0 lag idi. O online rekoruda 1.13.2 zamanından kalma. 2-3 Kendini bilmez bug kullanıp hak geçince 1.14.1 e zorunlu geçiş yaptı ve biliyorsunuz ki 1.14 tam stabil durumda değil. Sunucuda 5 dakikada bir drop oluyor donuyor felan. Sunucu şuan max 20 online görüyor oda zorla.

İnşallah dahada online artar diyeyim geçeyim.​

Servere wipe at oynayalım 6 kişi felan oynarız bizim takımdan direk

1.14.3 Sürümü çıkar çıkmaz direkt veri kaybı olmadan geçiş sağlayacağız. Bu anlamda türkiyede en son versiyon sürümü kullanan "TEK SURVİVAL" serveri olmaya devam edeceğiz. Hedefimiz türkiyeye son versiyon hizmet sunabilmek. Lag problemleri %70 oranında çözülmüştür.

Güncel, 1.14.3 sürümünü canı gönülden bekliyoruz, çıktığı gibi aktif edeceğiz bilginize.

Bu server daha önce açılmıştır, Ben burda kasamam beni keserler vs diye düşünmeyin,
çünkü serverimize giren oyuncuların pvpleri otomatik olarak kapatılmaktadır.
Siz istediğiniz zaman pvp yi açabilirsiniz. Komut: /Pvp Toggle

Gerçekten 2018'den yana hala açık bir sunucu olmasını tebrik etmek gerekir. Sunucunuzda daha önceden oynamıştım. Survival'dan zevk aldım :D

Serverimiz artık 1.14.3! Herzaman olduğu gibi türkiyede tekrar bir ilki yerine getirdik!

başarılı başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl