poppy15458258
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 16
- Minecraft
- poppy15458258
Discord:
turkfolix
turkfolix
novasyy
Merhaba,Merhabalar izleme plugini yapabilir misiniz şöyle olacak /izle oyuncuismi ile bir oyuncuyu gözlerinden izleyeceğiz ama kimse görmeyecek iyi çalışmalar.
ikincielkralliklariseth
spectator oyun modunda birinin üstüne tıklayınca onun gözünden izliyoruz normalde galiba onunla ilgili otomatik bir plugin istiyorMerhaba,
Spectator oyun modu isteğinizi yerine getirmiyor mu?
turkfolix
Herzaman spectatora geçip bir oyuncuya tıklamak istemiyorum ondan bu konuyu açtım.spectator oyun modunda birinin üstüne tıklayınca onun gözünden izliyoruz normalde galiba onunla ilgili otomatik bir plugin istiyor
turkfolix
Okydiscord arkadaşlık attım kabul ederseniz eklentiyi yapıp atabilirim size
novasyy
Sanırımspectator oyun modunda birinin üstüne tıklayınca onun gözünden izliyoruz normalde galiba onunla ilgili otomatik bir plugin istiyor
turkfolix
DeniyeceğimSanırımişini görecektir o halde.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
turkfolix
Merhaba vdsmisin süresi doldu ondan deneyemedim bu konuyu çözüldü yapıcam gerekirse özel mesaj yazarımTekrar merhaba sorun çözüldü mü? Farklı yollarda vardı hatırladığım kadarıyla.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!