Bu dizi sayesinde birkaç kişi vatan sevgisinin ne demek olduğunu anladı, ki bu dizinin de amacı bu zaten. Abartılı sahneler diyorsun da sanırım hiç haberlere de bakmıyorsun. Onca canlar onca şehir verildi bu ülkede. O dizide amaç da ülkenin bunu bilmesi. İşte bu yüzden bu diziyi izliyorum ki, ne mücadeleler verdiğimizi anlayalım. Bunu yazarken de sakın beni yanlış anlama tartışma yaratmak için yazmadım bunu. Sadece içimden geçenler bunlardı.Milletin içine işleyip gaz basan ve her sahnesi ayrı bir abartı olan diziyi izlemedim
Çok saçma bir anlayınışız var. İzlemiyo olabilirsiniz fakat yaptığınız yorum, sizin kalitenizi belli ediyor. Yada dur, sen git Pepe'ni izlesene yahu.Milletin içine işleyip gaz basan ve her sahnesi ayrı bir abartı olan diziyi izlemedim
kalite derken ?[DOUBLEPOST=1514477132,1514477055][/DOUBLEPOST]Çok saçma bir anlayınışız var. İzlemiyo olabilirsiniz fakat yaptığınız yorum, sizin kalitenizi belli ediyor. Yada dur, sen git Pepe'ni izlesene yahu.
abartı bir diziyi izlemedim diye kalitesiz mi oluyorum ?kalite derken ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!