İzlediğin En Güzel Filmleri? Kazanani Belirleyin :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Demmy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.372
  • Etiketler Etiketler
    diziler

En Sevdiğiniz Diziler :)

• La Case De Papel

Oy: 1 14,3%
  • Hizli Ve Öfkeli 8

• Game Of Thrones

Oy: 4 57,1%
  • The Walking Dead

Oy: 0 0,0%
  • Stranger Things

• Prison Break

• Doctor Who

• Örümcek Adam

• Marvel Avengers

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demmy

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
30
Merhaba MC-TR Dostlari Bügüne Kadar İzlediğiniz En Güzel Filmleri Bildiklerimi Ekledim Sizde Oy Verebilirsiniz İyi Forumlar
Anket YUKARIDADIR !

La Case De Papel
Hızlı & Öfkeli 8
Game Of Thrones
The Walking Dead
Stranger Things
Prison Break
Doctor Who
Örümcek Adam
Marvel Avengers

Son düzenleme:
Sanırsam yaşın küçük çünkü Türkçe kurallarını alt üst eden bir tutum ile yazma çabası içerisine girmedi isen acilen bir Türkçe doktoruna görünmende fayda görüyorum. Dizi demişsin ama içerisinde seri filmler görüyorum.​

Sanırsam yaşın küçük çünkü Türkçe kurallarını alt üst eden bir tutum ile yazma çabası içerisine girmedi isen acilen bir Türkçe doktoruna görünmende fayda görüyorum. Dizi demişsin ama içerisinde seri filmler görüyorum.​
Öncelikle Güzel Yorumun İçin Teşekkür Ederim Konuyu Çevirirken Birçok Şey Dönüyordu Kafamın İçinde İnanın Ne Yazdığımı Bende Bilmiyorum Fakat Sizde Birazcık Kaba Cümleler Kullanmış Gibisiniz Lütfen Biraz Daha Sakin Olun. Vede Zaten Profilimde Yaşım Yazıyor Gayet Uygun Bence

Öncelikle Güzel Yorumun İçin Teşekkür Ederim Konuyu Çevirirken Birçok Şey Dönüyordu Kafamın İçinde İnanın Ne Yazdığımı Bende Bilmiyorum Fakat Sizde Birazcık Kaba Cümleler Kullanmış Gibisiniz Lütfen Biraz Daha Sakin Olun. Vede Zaten Profilimde Yaşım Yazıyor Gayet Uygun Bence
Cümlelerim normal İstanbul Türkçesi ile yazılmış içerisinde herhangi bir gizli mana veyahut art niyet barındırmıyor galiba siz cümlelerimi yanlış algılıyorsunuz ve son olarak halen tüm kelimelere büyük harf ile başlayarak bir katliama daha sebebiyet veriyorsunuz.​

Cümlelerim normal İstanbul Türkçesi ile yazılmış içerisinde herhangi bir gizli mana veyahut art niyet barındırmıyor galiba siz cümlelerimi yanlış algılıyorsunuz ve son olarak halen tüm kelimelere büyük harf ile başlayarak bir katliama daha sebebiyet veriyorsunuz.​
Elim büyük harflere alışmış kusura bakmayın zaten memleketim orası burası diye birşey demedim ki? doğma büyüme istanbulluyum selanik göçmenim neyse uzatmanın bir alemi yok bence iyi forumlar hata yaptım kabul ediyorum

Her birinin ayrı bir teması ve konusu var en güzeli diye ayırabilmek zor ^^

Elim büyük harflere alışmış kusura bakmayın zaten memleketim orası burası diye birşey demedim ki? doğma büyüme istanbulluyum selanik göçmenim neyse uzatmanın bir alemi yok bence iyi forumlar hata yaptım kabul ediyorum
Sen cümlelerimi anlayabildiğini düşünüyor musun acaba? ''Cümlelerim normal İstanbul Türkçesi ile yazılmış'' bu cümlemden sizin nereli olduğunuzu söyleyen bir kelam bulunuyor mu acaba? Kendi kendinize bir fikir oluşturup kendi kendinize cevap veriyorsunuz.​

Sen cümlelerimi anlayabildiğini düşünüyor musun acaba? ''Cümlelerim normal İstanbul Türkçesi ile yazılmış'' bu cümlemden sizin nereli olduğunuzu söyleyen bir kelam bulunuyor mu acaba? Kendi kendinize bir fikir oluşturup kendi kendinize cevap veriyorsunuz.​
neyse uzatmanın bir alemi yok bence iyi forumlar hata yaptım kabul ediyorum' Cümlesini anlamadın dedikçe uzatıyorsunuz

neyse uzatmanın bir alemi yok bence iyi forumlar hata yaptım kabul ediyorum' Cümlesini anlamadın dedikçe uzatıyorsunuz
Ben hatanızı kabul ettiğiniz kısma cevap vermiyorum farkındaysanız, ben sizin benim cümlelerimi yanlış anlayıp ona göre cevap vermenize cevap yazıyorum. Bu mesajım size vereceğim son cevap olarak kabul görüyor daha da cevap vereceğimi sanmıyorum.​

Türkçe yazım hataları birinin yaşını belirlemez. İnsan yargılamakta o kadar üst seviyedesin ki egon ağır basmış. Yazım hatalarını bir kişiye "insan" gibi bildirebilirsin fakat böyle alaycı bir dilde bunu yapamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl