İyi ve güvenilir Bedava Minecraft Launcher önerisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anonymuss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.845
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anonymuss

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Gamepass aboneliğim varken ATlauncher ile oynuyordum. Gamepass 600₺ olduktan sonra almamaya başladım. O zamandan beri SKlauncher kullanıyorum. Arkadaşlarla modlu server açıp oynuyoruz falan. ATlauncher'da oynayacağım sürüme "add mods" kısmından siteyle, dosyalarla uğraşmadan mod koyabilip; kurduğum modları direkt görebiliyordum. Ama bu SKlauncher'da yok. Modları yönetip kurabiliceğimiz ve korsan serverda arkadaşlarımızla skin kullanabileceğimiz bir istemci istiyorum var mıdır önerileriniz?

En güvenilir launcher Orjinal. Eğer ücretsiz bir launcher ayrıyorsanız üzülerek söylüyorum hepsinde illaki bir risk olacaktır.

Gamepass aboneliğim varken ATlauncher ile oynuyordum. Gamepass 600₺ olduktan sonra almamaya başladım. O zamandan beri SKlauncher kullanıyorum. Arkadaşlarla modlu server açıp oynuyoruz falan. ATlauncher'da oynayacağım sürüme "add mods" kısmından siteyle, dosyalarla uğraşmadan mod koyabilip; kurduğum modları direkt görebiliyordum. Ama bu SKlauncher'da yok. Modları yönetip kurabiliceğimiz ve korsan serverda arkadaşlarımızla skin kullanabileceğimiz bir istemci istiyorum var mıdır önerileriniz?
Güvenli bişey istiyorsan Sklauncherdan devam et. Onun dışında kendi kullandığım
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adında bir Modrinth launcher forku var. Güvenip güvenmemek sana kalmış şahsen premium hesabım olmasına rağmen kullanıyorum memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl