Çözüldü iyi günler hareket etmek içi script lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SelimBeq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 868
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SelimBeq

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
SelimBeq
afkclient kullanıyorum ama sunucuyua afkclient ile girdiğimde korumaya takılmaması için 1 2 adım atması gerek karakterin bunun için nasıl bir komut yazmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

afkclient kullanıyorum ama sunucuyua afkclient ile girdiğimde korumaya takılmaması için 1 2 adım atması gerek karakterin bunun için nasıl bir komut yazmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
afkcliente komutlar ekleyin dakika başında başka warpa gitsin. Homeye gitsin sürekli konum değiştirsin bunu deneyin.

afkcliente komutlar ekleyin dakika başında başka warpa gitsin. Homeye gitsin sürekli konum değiştirsin bunu deneyin.
neden sunucu sahipleri için bu kadar tehlikeli bir bilgi verdin ki dostuum.

Hocam maalesef o olmuyor karakterin sadece kafası bile olsa hareket ettirmesi gerek

Benim fikrim şöyle. Karakterin kafasını hareket ettirmek işe yarıyorsa "tp isim ~ ~ ~ ~10 ~" Komutu ile karakteri sürekli olduğu yerden sağ tarafa doğru bakmasını sağlar. Bir nevi olduğu yerde döner. Veya bir diğer düşüncem ise. Warp afk diye bir alan yapabilirsin. Orada afk buildi var. İçine girdiğin zaman su sayesinde olduğun yerde dönüyorsun veya zıplıyorsun.

Benim fikrim şöyle. Karakterin kafasını hareket ettirmek işe yarıyorsa "tp isim ~ ~ ~ ~10 ~" Komutu ile karakteri sürekli olduğu yerden sağ tarafa doğru bakmasını sağlar. Bir nevi olduğu yerde döner. Veya bir diğer düşüncem ise. Warp afk diye bir alan yapabilirsin. Orada afk buildi var. İçine girdiğin zaman su sayesinde olduğun yerde dönüyorsun veya zıplıyorsun.
Son dediğin çok mantıklı, kullanılabilir. Oyuncular /tp komutunu kullanamadığından dolayı, ilk önerin işe yaramayacaktır.

Son dediğin çok mantıklı, kullanılabilir. Oyuncular /tp komutunu kullanamadığından dolayı, ilk önerin işe yaramayacaktır.
Ben skripter değilim önceden yapıyordum ama şimdi aklımda pek bir şey kalmadı. Ama biliyorsan şöyle yapabilirsin. Bir oyuncu /afk yazınca ona afk rolü verilir. Sonrasında afk rolü olan herkesi sistem tp ler. Ama istersen bunun datapackini yapabilirim.

pluginini kullanasanız daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl