Bulundu İtemspawner

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EuX_tr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 808
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EuX_tr

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
istediğim plugin itemspawner saniyesini ayarlayabileceğim ve istediğim bloğu ekleyebileceğim bişey olsun. SKRİPT OLMASIN. epicspawners tavsiye edecekler için çok pahalı alacak daha önemli pluginler var. böyle hologramlı yükseltmeli falan istemiyorum hologram olucaksa sadece demir spawner falan yazıcak düz renkli yazıyla şimdiden tavsiyeler için teşekkürler

@SYN_T3SL4 nın plugini var kullandım güzel tavsiye ederim.

Link alabilirmiyim direk?

ücretli içerik malsef. direkt forumdan mesaj yazmalısın

Tanıtımı yokmu bunun?

gecen sene almıstım ben konuyu bulmam uzun surer @SYN_T3SL4 nın profılını ıncelersen konularında bulabılırsın

Teşekkürler tam aradığım tarz bişeye benziyor <3

Link'i Paylaşırmısınız...

TornadoSpawners kullanabilirsiniz

istediğim plugin itemspawner saniyesini ayarlayabileceğim ve istediğim bloğu ekleyebileceğim bişey olsun. SKRİPT OLMASIN. epicspawners tavsiye edecekler için çok pahalı alacak daha önemli pluginler var. böyle hologramlı yükseltmeli falan istemiyorum hologram olucaksa sadece demir spawner falan yazıcak düz renkli yazıyla şimdiden tavsiyeler için teşekkürler

Ücretli bir plugin fakat fiyat olarak uygun olduguğunu düşünüyorum. Göz atmak istersen İşte Burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl