Mr.EmRe#0001
Skripti az sonra atarım (büyük ihtimalle)Selam Arkdaşlar benim çok aradığım ama bulmadım bir türlü itemspawner coin yumurtlıcak lütfen bilen birisi varsa lütfen yazın teşekkürler!
Selam Arkdaşlar benim çok aradığım ama bulmadım bir türlü itemspawner coin yumurtlıcak lütfen bilen birisi varsa lütfen yazın teşekkürler!
command /coinsp [<player>] <number>:
permission: *.*
trigger:
if arg 1 is set:
if arg 2 is set:
execute console command "give %arg 1% 52 %arg 2% name:&6Coin&aSpawner"
on place of a mob spawner:
if name of player's tool is "&6Coin&aSpawner":
set {_x} to x coord of event-location
set {_y} to y coord of event-location
set {_z} to z coord of event-location
execute console command "manuaddp %player% minecraft.command.setblock"
wait 0.03 seconds
execute player command "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% mob_spawner 0 replace minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:nether_star,Count:1,tag:{display:{Name:"&6Coin"}}}},SpawnCount:1,SpawnRange:2,Delay:10,MinSpawnDelay:40}"
execute console command "manudelp %player% minecraft.command.setblock"
set {_1} to location of event-block
add {_1} to {coinspawner::*}
on break of mob spawner:
set {_1} to location of event-block
loop {coinspawner::*}:
loop-value is {_1}
cancel event
set block at {_1} to air
execute console command "coinsp %player% 1"
remove {_1} from {coinspawner::*}
Skripti az sonra atarım (büyük ihtimalle)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Denemedim, çalışmazsa yaz.Kod:command /coinsp [<player>] <number>: permission: *.* trigger: if arg 1 is set: if arg 2 is set: execute console command "give %arg 1% 52 %arg 2% name:&6Coin&aSpawner" on place of a mob spawner: if name of player's tool is "&6Coin&aSpawner": set {_x} to x coord of event-location set {_y} to y coord of event-location set {_z} to z coord of event-location execute console command "manuaddp %player% minecraft.command.setblock" wait 0.03 seconds execute player command "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% mob_spawner 0 replace minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:nether_star,Count:1,tag:{display:{Name:"&6Coin"}}}},SpawnCount:1,SpawnRange:2,Delay:10,MinSpawnDelay:40}" execute console command "manudelp %player% minecraft.command.setblock" set {_1} to location of event-block add {_1} to {coinspawner::*} on break of mob spawner: set {_1} to location of event-block loop {coinspawner::*}: loop-value is {_1} cancel event set block at {_1} to air execute console command "coinsp %player% 1" remove {_1} from {coinspawner::*}
mlsf olmadı ama yine teşkür ederim yardımcı olduğun ıcın keşke çalısaSkripti az sonra atarım (büyük ihtimalle)
Denemedim, çalışmazsa yaz.Kod:command /coinsp [<player>] <number>: permission: *.* trigger: if arg 1 is set: if arg 2 is set: execute console command "give %arg 1% 52 %arg 2% name:&6Coin&aSpawner" on place of a mob spawner: if name of player's tool is "&6Coin&aSpawner": set {_x} to x coord of event-location set {_y} to y coord of event-location set {_z} to z coord of event-location execute console command "manuaddp %player% minecraft.command.setblock" wait 0.03 seconds execute player command "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% mob_spawner 0 replace minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:nether_star,Count:1,tag:{display:{Name:"&6Coin"}}}},SpawnCount:1,SpawnRange:2,Delay:10,MinSpawnDelay:40}" execute console command "manudelp %player% minecraft.command.setblock" set {_1} to location of event-block add {_1} to {coinspawner::*} on break of mob spawner: set {_1} to location of event-block loop {coinspawner::*}: loop-value is {_1} cancel event set block at {_1} to air execute console command "coinsp %player% 1" remove {_1} from {coinspawner::*}
Mr.EmRe#0001
Ama Ellerin Sağlık Ama Çalışmıyo Ama yinede Teşkür ederim
Ama Ellerin Sağlık Ama Çalışmıyo Ama yinede Teşkür ederim
mlsf olmadı ama yine teşkür ederim yardımcı olduğun ıcın keşke çalısa
Aynen bi hata veriyorsa resmi atsın bakarım ben, hata vermiyorsa da buraya yaz zaten vermiyorsa hatayı anladım ben.Arkadaşın yazdığı skriptin verdiği hataları resim yoluyla bizlere aktarabilirsen, sana yardımcı olabiliriz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!