Bulundu İTEMSPAWNER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre060702

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
16
Minecraft
EmreKral
Selam arkadaşlar sizden bir skript isteyeceğim kendime yaptı fakat biraz sıkıntılı oyüzden sizden yardım almam lağzım bir Spawner olacak bloğu kırmızı yün iteme adı potasyumspawner olacak içinden düşen item kırmızı baya olacak ismi potasyum olacak bide server kapanıp açılınca item atması durmayacak bir adaya 15 tane konulacak elle kırıncada envantere gelicek.
Yapabilen olursa çok sevinirim şimdiden size iyi çalışmalar

Adventuretime sunucu özentisisin Kardşe Yorumlarımı Silme Gerçeklerden kaçmana gerek yok[DOUBLEPOST=1503526391,1503525955][/DOUBLEPOST]Adventuretime sunucu özentisisin Kardşe Yorumlarımı Silme Gerçeklerden kaçmana gerek yok
Kardeşim zaten kurucusu muratla samimi arkadaşım oda biliyor böyle bişey yaptığımızı ayrıca özentilikle ilgili bişey değil yani uzatmana gerek yok[DOUBLEPOST=1503554111][/DOUBLEPOST]
Hocam Hemen Veriyim Arkadaşımızın Yaptığı Skripti :)
Hiç Para Vermeye Gerek Yok Coin Sistemi Getirildi.
https://www.mc-tr.com/konu/spreytim-item-spawner-skripti-paylasim.26949
SpreyTim/XaSaqLy/Pluginer&Skripter
öneriniz için sağolun ama setblockla yapıldığı için ben içinden düşen itemi değiştirsem bile item ismi değişmez diye biliyorum

Sorun çözüldü ise belirtiniz.

Hocam Herşey Açık Herşeyi Değiştirebilirsiniz.
Sıkıntı Olursa Skype Adresinden Ulaşın
live:tkanbolat
Konu Çözüldüyse Belirtin

Hocam Herşey Açık Herşeyi Değiştirebilirsiniz.
Sıkıntı Olursa Skype Adresinden Ulaşın
live:tkanbolat
Konu Çözüldüyse Belirtin
benim anlatmak istediğimi siz anlamadınız ben tekrardan anlatayım o skripte spawnerden mesela kırmızı boya düşecek ama isimi potasyum olarak değişmiyor yapımcısını tanıyorum konuştuk biz

Bilmiyorum Belki Araştıra Araştıra Bulabilirsiniz.

Arkadaşın skriptine baktım setblocklu kısmın data yerine {display:{Name:"Potasyum"}} ekler iseniz ismi değiştirebilirsiniz.
Ayrıca sorun çözülürse lütfen belirtmeyi unutmayın.

Arkadaşın skriptine baktım setblocklu kısmın data yerine {display:{Name:"Potasyum"}} ekler iseniz ismi değiştirebilirsiniz.
Ayrıca sorun çözülürse lütfen belirtmeyi unutmayın.
"setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:iron_ingot,Count:1}},SpawnCount:{@count},SpawnRange:2,RequiredPlayerRange:10,delay:{@delay},MinSpawnDelay:40,MaxSpawnDelay:100,MaxNearbyEntities:9999}"
Bu kısım ise ekleyip verebilirmisiniz

Kod:
"setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:iron_ingot,Count:1}}, {display:{Name:"Potasyum"}},SpawnCount:{@count},SpawnRange:2,RequiredPlayerRange:10,delay:{@delay},MinSpawnDelay:40,MaxSpawnDelay:100,MaxNearbyEntities:9999}"
Bunu deneyiniz.

Yalnız Bu Skripte 256tane Hata Verdi[DOUBLEPOST=1503576310,1503576267][/DOUBLEPOST]
Kod:
"setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:iron_ingot,Count:1}}, {display:{Name:"Potasyum"}},SpawnCount:{@count},SpawnRange:2,RequiredPlayerRange:10,delay:{@delay},MinSpawnDelay:40,MaxSpawnDelay:100,MaxNearbyEntities:9999}"
Bunu deneyiniz.
Komudunuzda sıkıntı yok sadece skripte 256tane hata var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl