Çözüldü ITEMSPAWNER SORUNSALI?!?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aloneshaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.237
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aloneshaman

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Merhabalar. Sunucumda Item Spawner kullanmak istiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.
Skript mi kullanmalıyım ,kullanmamalımıyım? Neden?
Önerebileceğiniz skript ve spawnerlar ile alakalı pluginler nelerdir?
Skript, Plugin kullanıcaksam sunucu ne kadar spawnerda zorlanır?
Sorularımı cevaplarsanız sevinirim

(Not: Biraz araştırdım ücretsiz pl. yok eğer varsa gözümden kaçırdıysam yardımlarınızı bekliyorum. )

Ücretsiz eklenti bulmanız zor. Skript ile kullanabilirsiniz küçük çapta sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

ItemSpawner'ı OPSkyblock sunucunuz da kullanacaksanız plugin olarak kullanın diğer türlü lag'a sebebiyet verecektir.Fakat derseniz ki ben faction sunucum da veya normal hard skyblock sunucum da kullanacağım o zaman skript olarak kullanabilirsiniz. Ücretsiz birşey arıyorsanız dosyalar kısmında benim skriptim bulunmakta. Ücretli ve kaliteli birşey arıyorsanız @FuryRS ye ulaşabilirsin.

Plugin olarak yardımcı olabilirim.Mesaj atarsanız sevinirim.

@FuryRS 'nin yaptığı TornadoSpawners kullanabilirsiniz
Veya spigot'tan EpicSpawner(Ücretli) alıp ayarlayabilirsiniz

Evet tahminin doğru çıktı ücretsiz eklenti yok :D Ama ücretlilerden en iyisi bu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ücretlilerden en iyisi buysa eklenti görmemişsinizdir :D. Eklentimin üstünde eklenti tanımam. Bir eklentiye sürekli güncelleme geliyorsa o eklenti de sorunlar bitmeyecektir. Bizzat kendimde test ettim onu orjinal olarak. Ama hiçbir halta yaramaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl