İtemSpawner skript-plugin önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jattousero

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
16
Minecraft
Seroizm
Merhaba arkadaşlar skyblock sunucusu açmayı düşünüyorum da, İstediğim itemin Spawnerini yapabileceğim bir eklenti veya skript ücretli-ücretsiz fark etmez bütün önerilerinize açığım nereden temin edeceğimi link veya mesaj yolu ila ulaştırın yeter.

Merhaba arkadaşlar skyblock sunucusu açmayı düşünüyorum da, İstediğim itemin Spawnerini yapabileceğim bir eklenti veya skript ücretli-ücretsiz fark etmez bütün önerilerinize açığım nereden temin edeceğimi link veya mesaj yolu ila ulaştırın yeter.
Merhaba Tam İstediğniz Plugin elimde mevcut
MehmetSprint#1555
ekleyerek ulaşabilirsiniz

Eğer ücretli skript düşünürsen sana bu arkadaşı öneririm ben de almıştım çok güzel skriptler yapıyor. Buyur Tıkla

"EpicSpawner" plugini işine yarayacaktır.

Aradığın Skript Bende Var Dostum Gelişmiş Spawner Skripti Ekle Beni Ehtiyar#0353

Aradığın Skript Bende Var Dostum Gelişmiş Spawner Skripti Ekle Beni Ehtiyar#0353
Merhaba Tam İstediğniz Plugin elimde mevcut
MehmetSprint#1555
ekleyerek ulaşabilirsiniz
Discorta çağırıyorsunuz da arkadaşı peki ücret talep ederseniz bu yaptığınız davranış hoş bir hareket değil burada o kadar 'Onaylı Satıcı' var iken sizin ücret talep etmeniz yanlış olur yani!

Discorta çağırıyorsunuz da arkadaşı peki ücret talep ederseniz bu yaptığınız davranış hoş bir hareket değil burada o kadar 'Onaylı Satıcı' var iken sizin ücret talep etmeniz yanlış olur yani!
Hocam 1. Si Arkadasa Vereceğim Skript Ücretsiz
2. Si Ücretli Vericeğimi Kim Söyledi ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 1. Si Arkadasa Vereceğim PluginÜcretsiz TornarDoSpawners

Hocam 1. Si Arkadasa Vereceğim Skript Ücretsiz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Yazdığım yorumu dikkatli okuyunuz ücret talep ettiniz filan demedim ve yani benim demek istediğim discorda çağırdığınız için orada konuştuklarınızı göremediğimiz için arkadaştan filan ücret talep etmeniz yanlış olur dedim. Yani onaylı satıcılar var iken siz eğer ücret talep ederseniz yanlış olur dedim bunda size ücret talep ettiniz kelimesi nerede var anlamadım!

TornadoSpawners tavsiye ederim.

Hangi spawnerlar olcak ayarlayıp vereyim.

TornadoSpawnerV2 - EpicSpawners

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl