Çözüldü ItemSpawner Plugini Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyhunT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.513
  • Etiketler Etiketler
    #itemsp
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CeyhunT

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Herkeze Merhaba Arkadaşlar. Ben yeni bir skyblock serveri kurdum bütün herşeyi hazırladım sonosmanlı plugin paketini kullanıyorum. herşey çalışıyor şuanda yalnız Item Spawner plugininde bir sorun var serverim 1.8.8 Spigot Oyun içerisinde -/itemsp komutu çalışmıyor bunun gibi yardımcı komutlarıda çalışmıyor ve item veya ite yazıp tab a basıncada siliyor yazıyı sorunu nedir Bilgisi olan bana ulaşabilirmi ? İsteyenlere Skype: CeyhunT

Son düzenleme:
Yanlış ayarlamış olabilirsin.

pl yazın itemspawner kırmızımı gösteriyor bi bakarmısınız?

Fitemspawner kullanabilirsin.

3ERmo9.png

Halettim Arkadaşlar Hepinize Teşekkür Ederim Yanlız Spawner Yüksletmeye Her Bastığımda BuHata Çıkıyor Sebebi Ne Olabilir ?[DOUBLEPOST=1515862608,1515857371][/DOUBLEPOST]?[DOUBLEPOST=1515878060][/DOUBLEPOST]Bunuda Halettim beyler de bu spawnerin uzağa gidince kapanmasını nasıl engellerim ve tek tek atıyor onu nasıl 3 er 4 er yapabilirim ?

Son düzenleme:
3ERmo9.png

Halettim Arkadaşlar Hepinize Teşekkür Ederim Yanlız Spawner Yüksletmeye Her Bastığımda BuHata Çıkıyor Sebebi Ne Olabilir ?[DOUBLEPOST=1515862608,1515857371][/DOUBLEPOST]?[DOUBLEPOST=1515878060][/DOUBLEPOST]Bunuda Halettim beyler de bu spawnerin uzağa gidince kapanmasını nasıl engellerim ve tek tek atıyor onu nasıl 3 er 4 er yapabilirim ?
Plugin yerine skript kullanmanı tavsiye ederim.iyi günler başarılar.[DOUBLEPOST=1515927713][/DOUBLEPOST]
3ERmo9.png

Plugin yerine skript kullanmanı tavsiye ederim.iyi günler başarılar.

Plugin yerine skript kullanmanı tavsiye ederim.iyi günler başarılar.[DOUBLEPOST=1515927713][/DOUBLEPOST]
Teşekkür ederim. peki bunun gibi bir skripti nerde bulabilirim bilginiz varmı ?

Plugin bence daha iyi ama sizin düşüncenize karışamam.
Teşekkür ederim. peki bunun gibi bir skripti nerde bulabilirim bilginiz varmı ?
Google amcaya sorabilirsiniz veya FItemSpawner # CustomSpawners [BEDAVA/ÜCRETLİ] bunu kullanabilirsiniz sanırım bunu önermişler ama neyse ben yinede bunu öneriyim bu plugini kullanmadım ama neyse buyur bunu dene bi istersen.

Yardımcı Olan Herkeze Teşekkür Ederim :)

Ansi kodlamasiyla denermisin ?[DOUBLEPOST=1515931797,1515931741][/DOUBLEPOST]Fitemspawner permissionsuz maalesef bu yüzden ya Perm ekleyin yada komutu random yapın "help,?" Gibi komutları kapatın bulamasinlar.
İyi günler.

Tamam Arkadaşlar Yardımlarınız İçin Teşekkürler Bunuda Hallettim Yükseltmeyi Kapatıp Normal Hızını 4 Yaptım Oyundan Çıkınca Kapanmasınıda Kapattım Adadan Uzaklaşma Mesafesinide 0 Yaptım Bug Varmı Diye Kontrol Ettim Ama Oyundan Çıkınca Oto Kapanıyor Şuan Bi Sıkıntısı Yok Ama hala yardıma ihtiyacım var bunu nasıl mesela 7 saniyede 5 demir yapabilirim mesela yani[DOUBLEPOST=1515932698,1515932641][/DOUBLEPOST]Birde Bu Elmas Spawnerin Görünüşünü Nasıl Elmas Blok Yapabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl