Çözüldü İtemSpawner Plugin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spunchrapid

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
12
Minecraft
spunchrapid

Discord:

spunchrapid#4022

Merhaba MC-TR üyeleri,
Sizlerden İtemSpawner adlı eklentiyi istiyorum.

Lütfen yardım edecek arkadaşlar Plugin bazında yardım etsinler Skript olarak yardım şuan için istemiyorum.
Şuan elimde Spawner Skripti mevcut ancak lag yapacağını düşündüğüm için kullanmak istemiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden tüm üyelere teşekkürler.​

"İtemSpawner adlı eklenti" bunu biraz daha açarmısın.
Oyuncularına yere koyup kullanmaları için bi spawner'mı vericeksin?
yoksa sadece kendin'in kullanacağın bi spawner'mı istiyorsun

Bu spawner'Lar geliştirilebileceklermi?

"İtemSpawner adlı eklenti" bunu biraz daha açarmısın.
Oyuncularına yere koyup kullanmaları için bi spawner'mı vericeksin?
yoksa sadece kendin'in kullanacağın bi spawner'mı istiyorsun

Bu spawner'Lar geliştirilebileceklermi?
İsminden anlaşılacağı üzere oyuncuların ve sunucudaki tüm üyelerin kullanabileceği bildiğimiz Spawner eklentisidir. Ancak Skript olarak değil Plugin olarak istiyorum daha önceden @yavuzkel vermişti ancak kaybettim. Levelli Hologramlı vs olmasına gerek yok düz spawner olsun yeterli. (Elmas , Demir vs )

ItemSpawner 'adlı eklenti ücretlidir @yavuzkel size vermişse bazı kuralları ihlal etmiş olabilir bu plugin @furys adlı kullanıcıya aittir.
Fakat size başka bi plugin yazıp verebilirim :?

Merhaba MC-TR üyeleri,
Sizlerden İtemSpawner adlı eklentiyi istiyorum.

Lütfen yardım edecek arkadaşlar Plugin bazında yardım etsinler Skript olarak yardım şuan için istemiyorum.
Şuan elimde Spawner Skripti mevcut ancak lag yapacağını düşündüğüm için kullanmak istemiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden tüm üyelere teşekkürler.​
Eğer gerçekten kaliteli bir server açıyorsan 5 10 tl ver adam akıllısını al uyduruktan yapılmış skler le pl lerle uğraşma sonra restart attığında bozulmaya başlarlar yaptığın sw uyduruktan olmucaksa @DjuitieTR | oSoloTurk ün Spawner Skriptti var fonksiyonlarıda baya geçiş ister ondan ister plugininden alabilirsin.

Eğer gerçekten kaliteli bir server açıyorsan 5 10 tl ver adam akıllısını al uyduruktan yapılmış skler le pl lerle uğraşma sonra restart attığında bozulmaya başlarlar yaptığın sw uyduruktan olmucaksa @DjuitieTR | oSoloTurk ün Spawner Skriptti var fonksiyonlarıda baya geçiş ister ondan ister plugininden alabilirsin.
Yorumunuz için teşekkürler ancak şuan için ücret ödeyecek durumda değilim.

Eğer bayram sonunu yani Bi 23 gün sonra yazıp verebilirim.

İstiyorsan özele msj at

Yorumunuz için teşekkürler ancak şuan için ücret ödeyecek durumda değilim.
Ücret vericek durumda değilsen kuracak oldugun serverinde ram ı az olacaktır o halde sen serveri yavaştan yapmaya başla paketi felan o arada da para biriktir sonrasında aç illa 1 2 haftaya açacaksın diye birşey yok açacaksan kaliteli birşey açmış olursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl