Bulunduİtemsp custom spawner oluşturma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByAyzen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 347
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByAyzen

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
ByAyzen
İtemsp custom spawner yani istediğim spawneri nasıl oluşturabilirim veya bunun için bir skript varmı?

Öncelikler Skript Üstünden Spawner yapmanı tavsiye etmem sunucna çok zarar verir onun yerine plugin yani eklenti kullanmanı tercih ederim türk bir arkadaşımız bizim için bir ücretsiz spawner eklentisi yapmış linkinide buraya bırakıyorum
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Öncelikler Skript Üstünden Spawner yapmanı tavsiye etmem sunucna çok zarar verir onun yerine plugin yani eklenti kullanmanı tercih ederim türk bir arkadaşımız bizim için bir ücretsiz spawner eklentisi yapmış linkinide buraya bırakıyorum
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Evet bu pluginide kullanıyorum fakat kırmızı kum taşı spawner yapacağım fakat yapılmıyor configden girip kktnin kodunu ismini falan yazıp yapıyorum ama içinden kkt düşmüyor bunu nasıl ayarlayabilirim biliyormusun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl