_thread
resource-pack= kısmına link bırakıyorsunuz ve oyunculara texturepack gönderiliyor. İsterseniz eklentiler ile oyunculara texturepack gönderebilirsiniz, mesela Skript.
ellegans.
Ben 3d texture yapmayi bilmiyorum bide sadece Bi itemin yerine texture ekleyebiliyorum herhangi Bi itemin görünümünü değiştirmeden yapmayi bilmiyorumItemsadder'ın sadece işleri kolaylaştırdığını unutma. Bütün işi texturepack yapıyor. Yani sadece texturepack kullanarak çoğu şeyi yapabilirsiniz, oyunculara texturepack göndermek için server.propertiesresource-pack=kısmına link bırakıyorsunuz ve oyunculara texturepack gönderiliyor. İsterseniz eklentiler ile oyunculara texturepack gönderebilirsiniz, mesela Skript.
Eşyalara özel görünümü nasıl vereceğinizi bilmiyorsanız lütfen belirtin.
İyi forumlar <3

_thread
Ben 3d texture yapmayi bilmiyorum bide sadece Bi itemin yerine texture ekleyebiliyorum herhangi Bi itemin görünümünü değiştirmeden yapmayi bilmiyorum
{
"parent": "item/handheld",
"textures": {
"layer0": "item/diamond_sword"
},
"overrides": [
{ "predicate": { "custom_model_data": 999}, "model": "item/diamond_sword/999" }]}
ellegans.
bununla menü vs. de ekleyebiliyormuyuzİnternetten örnek custom sword, items vb. gibi CustomModelData destekleyen bir texturepack indirin. Texturepack'i indirip, kullanmaya başladıktan sonra oyuna girin ve şu komutu kullanın:
/give @p diamond_sword{CustomModelData: x}
x yazdığım yer model numarası olacaktır.
Örnek model belirleme:
Kod:{ "parent": "item/handheld", "textures": { "layer0": "item/diamond_sword" }, "overrides": [ { "predicate": { "custom_model_data": 999}, "model": "item/diamond_sword/999" }]}
Bu elmas kılıç için bir model belirliyor, seçtiğimiz model numarası 999. Bu kısaca bir ID'dir. Her eşya için özel bir ID oluşturmanıza olanak tanır.
/give @p diamond_sword{CustomModelData:999}
ÖRNEK
Aşağıda verdiğim texturepack'i indirin ve şu komutları uygulayın:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Amaryl: /give @p minecraft:diamond_sword{CustomModelData:5520001}
Zavaryl: /give @p minecraft:diamond_sword{CustomModelData:5520002}
Royal Spear: /give @p minecraft:diamond_sword{CustomModelData:5520003}
Proclarian Dagger: /give @p minecraft:diamond_sword{CustomModelData:5520004}
Tz'Tokil: /give @p minecraft:diamond_sword{CustomModelData:5520005}
Nerrixus: /give @p minecraft:diamond_sword{CustomModelData:5520006}
Balance Katana: /give @p minecraft:diamond_sword{CustomModelData:5520007}
Adamantine Sword: /give @p minecraft:diamond_sword{CustomModelData:1180041}
Adamantine Battleaxe: /give @p minecraft:diamond_sword{CustomModelData:1180046}
Mithril Sword: /give @p minecraft:diamond_sword{CustomModelData:1190049}
Mithril Battleaxe: /give @p minecraft:diamond_sword{CustomModelData:1190054}

_thread
elbette, sadece bununla sınırlı değil elbette :)bununla menü vs. de ekleyebiliyormuyuz
besa3576
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!